Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eftaLYa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 302
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,979

Etiketler

Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)

alem adamsın Cem

Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)

Valla Cem bizde bekliyoruz mangalı yaktık. Ama malum benim yanımda 2,5 hanımefendi vardı. Fazla dayanamadık. ;D ;D

Bombardıman öncesi bir teşekkür edelim ;D ;D

Ahmet ve Hasan arkadaşlar başta olmak üzere emeği geçen herkese ve tüm katılımcı arkadaşlara çok çok teşekkürler keyfli bir gündü.

aozturk' Alıntı:
alem adamsın Cem
sorma ahmet abı çakalız ya hanımı aldıktan sonrada akıllanmadık teklar cızgı ocaklara oradada su bırınkıtısınde hendek varmıs arabanın on taraf suya dustu ama ne dustu arabaya suda gırdı hesap et arkada agaç ta yok mozbur one verdık bıde arabayı 40 derece yatırdık valla zor cıkarttım devrılıyordu son 45 derece benım arabadakı yan yatma gostergesı sonu gorduk yanı

Bakkan' Alıntı:
Valla Cem bizde bekliyoruz mangalı yaktık. Ama malum benim yanımda 2,5 hanımefendi vardı. Fazla dayanamadık. ;D ;D
sorma

niy
geçmiş olsun niye bize haber vermedin