Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)
kuroscu' Alıntı:
bende bu gün aranızdaydım motosikletle .gerci sizin .daha hafif ofroad yaptıgınız ve standart aracların oluşundan dolayı .çok hafif ve benim için antiramansız bir gün oldu .fakat genede hayatımda deyişik bir gün oldu .jeep kurtarma ,makara kurma vinchalatı çekmek gibi etkinliklerde bulundum .bence güzel oldu .emegi gecen herkese teşekkürler .(ben bunu saymıyorum motosikletlerle jeep lerin birlikte oldugu bir gezi olmasını istiyorum )
Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)
ufaktan başlayayım fotoğraf eklemeye.. biraz ara ile olabilir. fotoğrafları çevirmem ve boyutlandırmam zaman alıyor raw çektiğim için. kusura bakmayın..
Öncelikle bu geziyi organize eden, öz veriyle calışan Hasan ve Ahmet arkadşlarımıza tşk ediyorum resim ceken arkadaşlarada ayriyeten tşkler güzel ve sorunsuz bir gün gecirdik. Bir arada donanımlı araclarla hart off road icin bir gezi tertipliyelim
reis28' Alıntı:
Öncelikle bu geziyi organize eden, öz veriyle calışan Hasan ve Ahmet arkadşlarımıza tşk ediyorum resim ceken arkadaşlarada ayriyeten tşkler güzel ve sorunsuz bir gün gecirdik. Bir arada donanımlı araclarla hart off road icin bir gezi tertipliyelim