Gezenbilir Kıbrıs'ta

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koza Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 64
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,745
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Kıbrıs'ta

Ohhhh oohhhh afiyet bal şeker olsun şimdiden tüm ekibe :D

yasarergun' Alıntı:
Dönüşte pazartesi akşam ve salı tam gün Antakya'da olacaklar

Ayrıca yemek hazırlıkları tam gaz (sedat paşam bu kısımda dikkatini çekerim)

Etiketler

tüm kıbrısa giden ekip arkadaşlarımıza başarılar

Çok teşekkür eiyorum Yaşar, bir gün mutlaka ziyaret etmek istiyorum Antakya'yı ve sizleri...

yasarergun' Alıntı:
Zerrin gelirsen davetlisin biliyorsun söylememe gerek yok sanırım.

Şimdi Sedat ile görüştüm.
İyiler, selamları var. Ayrıca şimdilik güneyliler rahat duruyormuş... ;D ;D ;D ;D

Sedat ile görüştüm ve aldığım son bilgiler;

Arkadaşlarımız, Kıbrıs'ta DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ'n de konferans verdiler ve plaket aldılar. Bu gün akşam Off-Road oyunları organizasyonlarına katılıcaklarını açıkladılar. Yaklaşık 4.000 kişinin katıldığı bir organizasyon içinde yer alacak olan arkadaşlarımıza bol şanslar diliyoruz.

DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, Hüma Oto ve Alpet'e verdikleri destekden dolayı çok teşekkürler ediyoruz.

özellikle yüz başıma ve sema ustaya bol bol selam söyleyin

Yorucu bir seyahat olduğunu biliyorum,özellikle araçlarla Mersin'e git birde ordan 6 saatlik deniz yolculuğu bilmiyorum yani...:smiley: Bildiğim birşey var o da tüm katılımcı arkadaşlarla gurur duyduğum.
Ayrıca değerli Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğüne,Kıbrıs seyahati boyunca yanlarında ekibimize destek olan ATV ekibine... Alpet ve daima bizimle olan Hüma Oto'ya ayrıca teşekkürler..
Ekibimiz,muhtemelen Salı ya da Çarşamba İstanbul'a dönecek.Kendilerinden, geziyle ilgili düşüncelerinin ve fotoğraflarının yayınlanmasını dört gözle bekliyoruz.
Esracığım,Kıbrıs'da yakın geçmişimizin izleri hala duruyor.Şehitlerimizden Cengiz Topel,P.Alb.İbrahim Karaoğlanoğlu,savaşa bir öğrenciyken katılan Kom.Çvş.Ali Kalay'ın vs...kahramanlık destanı yazdıracak nitelikteki başarıları gerçekten bilinmeye ve görülmeye değer...Bir Çanakkaleyi aratmıyor anlayacağınız....

Gezenbilir Kıbrıs Ekibimizle bu gün Ankara'da birlikteydik, feribotun verdiği yorgunluktan söz ediyorlardı ama hepside son derece dinçti...Ankara'da Eymir Gölü kenarına giderek Bağ Evinde oturduk, muhabbet çok koyu oldu, bizlere anlatacak çok güzel anıları var Kıbrıs'tan, çok sayıda fotoğraf ile anlatacaklar anılarını. Ne iyi ettinizde geldiniz, bizleri çok mutlu ettiniz, keşke biraz daha uzun kalabilseydiniz, sohbete zor ara verebildik :smiley:

Feribotun gecikmesi nedeniyle Antakya programı iptal oldu bir dahaki sefere bekliyoruz. Hatta aslını söylemek gerekirse benim eski niva ile daha önce geçtiğim ancak geçen ay yol çok bozulduğundan tek araç gidemediğim bir rota vardı hazır arabalar gelmişken o rotayı bir de sizinle geçerdik diye hesaplamıştım ama kısmet bir dahaki sefere.

Yaşar, ben hiç beklemiyordum Ankara'ya uğrayacaklarını, büyük ve güzel sürpriz oldu bize, Antakya iptal oldu dediler, çok şaşırdım, tüh onca yemek ve tatlı boşa gitti dedim ;D

ceranus' Alıntı:
Gezenbilir Kıbrıs Ekibimizle bu gün Ankara'da birlikteydik, feribotun verdiği yorgunluktan söz ediyorlardı ama hepside son derece dinçti...Ankara'da Eymir Gölü kenarına giderek Bağ Evinde oturduk, muhabbet çok koyu oldu, bizlere anlatacak çok güzel anıları var Kıbrıs'tan, çok sayıda fotoğraf ile anlatacaklar anılarını. Ne iyi ettinizde geldiniz, bizleri çok mutlu ettiniz, keşke biraz daha uzun kalabilseydiniz, sohbete zor ara verebildik :smiley:

Donmus olmalari lazim dimi? saat dokuzu gecmis Varmi bi haber filan?

Yaklaşık bir saat önce aradığımda Bolu'dayız dediler, biraz daha sürer yolları Ufuk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri