KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir Kılıçlı Off-Road Gezisi (10 Şubat 2008)
Evt uzun bir aradan sonra gerçekten çok keyif aldığım bir gündü ve bugünün güzelliğini yine yardımlaşma ve dayanışmanın tepe noktasında olduğu bir gün geçirmemde emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve yine iyiki sizleri tanımışım diyorum...
Bu arada orada patlayan o kadar flaş vardı lakin gelen fotolar bunu göstermiyor..nerdeler yaww..
faruk iyi eğlenmişsiniz darısı başımıza ...fakat bir şey sormak istiyorum , senin koca devi çekmek için nasıl bir vinç kullanıyorsun...yoksa makara yardımı ilemi çıkıyorsun.. aracın ağırlığı nedir.
Arkadaşlar Valla Süper Olmuş
Acaba Topluca Cekilmiş Bir Fotoğraf Eklermisiniz
Hani Gezenbilirin Sayenizde Ulaştığı O Güzel Noktayı Sergilemek Adına
Saygılar Sevgiler
endüstri' Alıntı:
faruk iyi eğlenmişsiniz darısı başımıza ...fakat bir şey sormak istiyorum , senin koca devi çekmek için nasıl bir vinç kullanıyorsun...yoksa makara yardımı ilemi çıkıyorsun.. aracın ağırlığı nedir.
Valla 37 yaşında olmasına rağmen benim SCOUT sınavı geçti ... eksikler tespit edildi ve hemen harekete geçilecek
Çok şanssız bir şekilde yolda kendi kendine vincim alev aldı kabloları kopara kopara kese kese röle kutusunu söktük yoksa yanarken çekecektik fotolarını hiç olmayacak şey oldu ? Elektrik tesisatını sıfırdan yapıcaz artık bide içine 2 tane marin sintine pompası koymam lazım bi ara ayağımın altında bi kıpırtı oldu dedim heralde alabalık falan girdi ...
abi valla cep telefonuyla yaptım bişeyler şimdi yüklüyorum daha bucket'e daha yollıycam 10dk ya.esas benim video çekmem lazımdı ama organize olamadık fena film çıkardı neyse benim bildiğim gezenbilir rahat durmaz yine gider cepheye patlatırız videoyuda