Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014)
Yolda olan ve de yola çıkacak herkesin yolu açık olsun. Yarın görüşmek dileğiyle. Bizden önce orada olanlardan hava durumunu ve de kamp alanı durumunu bizzat öğrenmiş olacağız sizler sayesinde.
Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014)
yamans' Alıntı:
karavan ile geldiğiniz için sorun olmayacağını düşünüyorum. özellikle şehir atmosferi dışında tabiatın sunacağı temiz oksijenli hava bence daha yararlı olacaktır. duymuştum; eskiden göçerler yeni doğmuş bebeği önce soğuk suların beslediği yalaklara sokarlarmış.
Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014)
Haftalardır bu yılki kış kampını bekliyorduk. Hemen hemen her gün girip bakarım fakat nasıl gözümden kaçmış anlamadım. Etkinlik olduğunu bugün gördük. Butür genel etkinlikler daha iyi duyurulabilir en azından bir mail atılabilir. Anasayfa da tarihten kalma duyurular ile beraber haber olarak sunulmamalı. Daha özenli ve daha dikkat çekici banner de olabilir. Yani daha duyurmanın bir sürü yolu var. Kaçırdığımıza çok üzüldük. Katılan herkese iyi eğlenceler diliyorum. Bu sene de fotoğraflarla yetineceğiz artık.