arkadaşlar yol için yardım istiyorum.. haritada işaretli mevcut yol kapalı mı?? (binek araçlar için) ankara yönünden gelecekler için Mengen yolunu mu tavsiye edersiniz?? teşekkürler..
arkadaşlar yol için yardım istiyorum.. haritada işaretli mevcut yol kapalı mı?? (binek araçlar için) ankara yönünden gelecekler için Mengen yolunu mu tavsiye edersiniz?? teşekkürler..
Bolu yolu en son kapalı idi hala da kapalı son duyumlara göre. Dostum Ankaradan gelmek için kullanacağın yol mengen yolu. Otobandan çıktıktan sonra Mengeni geçiyorsun ilerde sol tarafta dikkatli bakarsan görebileceğin yedigöller tabelası var( yolun biraz aşağısında kalıyor tabela). Soldaki Yola girdikten sonra sakin olmaya çalış; gayet bozuk, virajlı yaklaşık 1 saat kadar hiçbir yere sapmadan devam edip yedigöllere ulaşıyorsun.
Kampa gelecek arkadaşlardan ricam, katılım listesini kopyala-yapıştır ile mesajınıza taşıyıp kendi adınızı eklerseniz iyi olur. Toplam katılım sayısını görmemiz önemli. Ona göre bazı önlemler, organizasyonlar yapmak gerekebilir.
Bölgeye sadece özel araçlarla ulaşım mümkündür.Ekstra gerekecek en önemli şey düzenli olarak aldığınız ilaçlarınız varsa mutlaka yanınızda bulundurmanızdır.
tabiki..ben Ankara merkezde oturuyorum..Eskişehir'den gelecek Ali bey ve çiğdem hanım beraber gidebiliriz memnun olurum araç 11 kişilik zaten)haberleşiliz kolay gelsin..
Merhaba kipalar da uyku tulumların içine sermek için uyku tulumu şeklinde ince polarlar mevcut ama onlar fazla ince olduğu için onun yerine ben bir ara polar dikmiştim kalınlarından uyku tulumu içine destek olarak onlardan da atabilirsiniz gayet iyi bir yalıtım sağlıyor
Bölgeye sadece özel araçlarla ulaşım mümkündür.Ekstra gerekecek en önemli şey düzenli olarak aldığınız ilaçlarınız varsa mutlaka yanınızda bulundurmanızdır.
İlgiliniz ve alakanız için teşekkürler öncelikle. Umarım en kısa zamanda yapılan etkinliklerinde aranızda bulunma ümidiyle eğlenceniz bol olsun. Takipteyim, saygılar.