kamp katılımım henuz kesinleşmedi ama büyük ihtiml geleceğim. zamanımız uyarsa size yardımcı olabilirim. yalnız ben ankara dan geleceğim için mengen yol kavşağına kadar olan güzergahı kullanacağım.. ist. yönünden gelenler size yardımcı olamazlarsa sizi yollarda bırakmayalım derim,,
Öncelikle teşekkürlerimi sunarım. İstanbul'dan geleceğim bende. Eğer katılımınız kesin olur ve başka bir araç bulamazsam size en uygun yerde sizi bekliyor olacağım.
Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014)
hocam
gelmek istiyorum ama ilk olacak. onun için bazı sorularım var. mesela yemek konusu nasıl halloluyor? yemek yeri var mı?
sabah size katılsak akşama ayrılsak ayıp olur mu? zira bu seyahatin beni ilgilendiren kısmı yürüyüş ve resim çekmek.
beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
matabek' Alıntı:
hocam
gelmek istiyorum ama ilk olacak. onun için bazı sorularım var. mesela yemek konusu nasıl halloluyor? yemek yeri var mı?
sabah size katılsak akşama ayrılsak ayıp olur mu? zira bu seyahatin beni ilgilendiren kısmı yürüyüş ve resim çekmek.
beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Meraba hocam yemek alanı yoktur bu bölgede yemek işlerini herkes kendi malzemeleri ile sağlıyor bu mangal olabilir hazır konserve olabilir yada çoğu arkadaşımızın kamp mazlemeleri var ocak tüp tencere seti vs bu malzemelerle sağlıyoruz yemek olayımızı.
günübirlik katılmanız tabii ayıp olmaz dileğimiz daha uzun kalmak ve yeni arkadaşlarla daha uzun zaman sohbet edip kaynaşmak ama planınız ona göreyse sorun değil
Sevgili Gezenbilir
Yedigöller kampına Eskişehir den ve camper karavanla katılmak istiyoruz, binek araçların ulaşabildiğini belirttiğiniz alana ulaşmasında bir engel olduğunu düşünür müsünüz, dukado maksi camper için soruyorum , mantıken binek araçlar ulaşabilirse sorun olmaz diye düşünüyorum. Bu konuda bilmediğim bir şey varsa beni uyarırsanız sevinirim. Birinci Taraklı festivalinde başlayan tanışıklığımızdan bu yana sizlerle bir araya gelmek için fırsat kolluyorduk. Dilerim sorun yoktur ve birlikte olabiliriz.