Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014)
matabek' Alıntı:
hocam
gelmek istiyorum ama ilk olacak. onun için bazı sorularım var. mesela yemek konusu nasıl halloluyor? yemek yeri var mı?
sabah size katılsak akşama ayrılsak ayıp olur mu? zira bu seyahatin beni ilgilendiren kısmı yürüyüş ve resim çekmek.
beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Merhaba herkese... Ben gezenbilirden kimseyle tanışmadım henüz....Sadece ara ara yazıları okuyorum... Bu kampa gelsem de tanışsam sizlerle , bundan sonraki gezilerinize de katılsam ? Hem çok heyecanlıyım hem becerebilir miyiz bilemiyorum.... Ne dersiniz??? Sevgiler Zeynep
Duyar duymaz çok sevindim, ne zamandır kış kampı düşlüyordum. Gelmeyi ve sizlerle tanışmayı çok isterim. Aracım olmadığı için ankaradan gidenlerden uygunsa beni de almalarını rica ediyorum
zeynepdilek' Alıntı:
Merhaba herkese... Ben gezenbilirden kimseyle tanışmadım henüz....Sadece ara ara yazıları okuyorum... Bu kampa gelsem de tanışsam sizlerle , bundan sonraki gezilerinize de katılsam ? Hem çok heyecanlıyım hem becerebilir miyiz bilemiyorum.... Ne dersiniz???
Sevgiler Zeynep
Detaylı hava tahmini aşağıdaki gibidir. Cuma gecesi yağış var. Ancak Cumartesi ve Pazar günleri hava açık olacakmış.
Cuma gecesinden gelecek arkadaşlar, muhtemelen yağmur altında çadır atacağız. Tente ve çardak benzeri birşeyler getirmeye çalışın. Ben geçen sene Decathlon'dan bir tane tarp almıştım. İşe yarıyor. Tavsiye ederim. Ancak ilave ip getirmek iyi olur. Ağaçlara bağlayarak gerdirmek için.
birdemlikcay' Alıntı:
Duyar duymaz çok sevindim, ne zamandır kış kampı düşlüyordum. Gelmeyi ve sizlerle tanışmayı çok isterim. Aracım olmadığı için ankaradan gidenlerden uygunsa beni de almalarını rica ediyorum
ohhhhhhhhhhoooooooooooooooo Selam Cemil buraya ne zaman üye oldun sen niye daha önce söylemedin bana kış kampı istediğini bize her zaman kış kampı oluyor bende büyük ihtimalle gideceğim ankaradan 4 kişi civarı var şu an katılacak bir arkadaşım 11 kişilik bir aracı vardı olmadı ona atlar gideriz benim tam belli değil gerçi haberleşiriz
scooter asfaltta iyide orman yolu çamurlu ise elinizde tahta çubuklarla 5 saat teker /çamurluk arasını temizlemekle uğraşırsınız haberinin olsun..tecrübe ile sabit))))