KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014)
Merhabalar,
Forumları hep takip ederim fakat ilk defa bir organizasyona katılmak ve sizlerle tanışmak istiyorum.
Ekipman adına husky boyard 4 mevsim çadırımız var.
Hava şartları çok ağır olmadığı için sorun çıkartmaz değilmi? Nedersiniz?
mr.crowley' Alıntı:
Merhabalar,
Forumları hep takip ederim fakat ilk defa bir organizasyona katılmak ve sizlerle tanışmak istiyorum.
Ekipman adına husky boyard 4 mevsim çadırımız var.
Hava şartları çok ağır olmadığı için sorun çıkartmaz değilmi? Nedersiniz?
Günlerdir bu şekilde bir ileti var mıdır acaba diye dakika başı sayfa yeniliyordum her bilgisayar başında bulunduğumda. Eğer sizin için de uygunsa iletişim adreslerimi verebilirim.
2 aydır Boludayım. Yedigölleri bilmiyorum. İşimle ilgi sıkıntı olmazsa ben geliyorum. Son güne kadar iş durumum net değil. Ama Bolu merkezeden gelmek isteyen olursa kamp alanına kadar yanımda gelebilir. Ancak iş durumu net değil o nedenle söz veremiyorum.
Uzun zamandır sayfanızı takip ediyordum.forum sitenize üye olmak bugüne kısmetmiş.
Yedigöllere geçtiğimiz ramazan ayı gidip aşık olmuştum.planımda 1 gün konaklayıp turuma devam etmekti 2 gün konakladım. Bu ay biraz sıkışık olduğum için bütün gün kendime gitmemem için bahaneler uydurdum ancak olmadı demir atımla cumartesi aranızda olacağım kısmetse. Sizlerle tanışmak için sabırsızlanıyorum
Görüşmek dileğiyle
Etkaize' Alıntı:
Günlerdir bu şekilde bir ileti var mıdır acaba diye dakika başı sayfa yeniliyordum her bilgisayar başında bulunduğumda. Eğer sizin için de uygunsa iletişim adreslerimi verebilirim.