Gezenbilir Lopez Expedition (24 Eylül 2006)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,330

Ynt: 24 Eylül Lopez Expedition

Göktürk'e giriş ve veda

Senem bu resimde nasılda mağrur,aynı Dolmabahçe Sarayının önünde nöbet tutan Mehmetçik gibi

Bir geziyi daha vukuatsız,neşeli ve bol oksijen almış olarak geride bıraktık.
Katılanların ve fotoları izleyenlerin keyif aldıklarını umarım.
İnşallah daha nice nice gezilerde buluşmak üzere, saygılarımla.
Nadir

süperdi
koparan cümle " çok mutluyum tek kaçık ben değilmişim diye yalnız değilim, herkes sıyırımış baksana ortalıktan balata kokusu geliyor buram buram..."

Çok keyifli bir geziymiş...
Parkurda oldukça güzelmiş...

Bu arada resimlerdeki kim kimdir öğrenmemiz mümkün mü? En azından forumdan olan arkadaşları...

harika resimler... özellikle toyota bu sabah "çömlekte toyota" kıvamındadır akşamdan suya bastırmadıysan jinni ;D ;D ;D

Parkur enfesti, pilotlar da gayet başarılıydı, özellikle ilk kez off-road'a çıkan Senem (Jinni) nefis bir performans sergiledi, kendisini tebrik ediyoruz
Çok güzel gün oldu hakkatten..

harikaydı gerçekten...

Yahu arabayla akşam yıkamacıya bir girişim var, adamcağızlar kısa süreli bir şok yaşadılar "Abla naaptın sen yaa" diyebildi dakikalar sonra bir tanesi

senem 17 eylül'de de vardı ama... o geziyi off road saymıyorsanız ben çok üzülürüm ;D ;D ;D ;D ;D

bir de evet, bu çamura batmış hayvancağız diz mi çökmüş yoksa batmış mı? batmışsa vinç ile mi çektiniz naptınız? ;D ;D ;D

Ya 17 Eylüldeki de offroad'dı ama koşullar tabii dünkü kadar zor değildi. Özellikle iyi pilotaj gerektiren şartlar yoktu 17 Eylülde...

Nadir Abi üzerindeki kazakla çamurlu Toyota ile tam bir uyum gerçekleştirmiş. Kutluyor ve haftanın güzeli seçiyoruz ;D ;D ;D

Resimlerden anlaşıldığı üzere çok zevkli bir off-road gezisi olmuş...
Toyota çok güzel gözüküyor bana göre Jinni abla iyi iş çıkarmış.
Unimog için yürüyüş olmuş gerçide...

taiga' Alıntı:
Çok keyifli bir geziymiş...
Parkurda oldukça güzelmiş...

Bu arada resimlerdeki kim kimdir öğrenmemiz mümkün mü? En azından forumdan olan arkadaşları...

soldan sağa evde picama terlik film izlemek varken kaşınıp kendilerini dağa bayıra vuran haftanın delileri
Nadir abi (mogzilla), Can (mogzilla ceyar), tanıyamadım?, İbrahim (iceman), Mert (deep), Mehmet (moremiles), Senem (jinni), tanıyamadım?, Sibel (NoRiskNoFun)