Ynt: Maşukiye Kartepe Kuzuyayla Kar Kampı (10-11 Kasım 2007)
Birden abi güzel gezmişsin çok güzel fotolar, ptesi akşamdan itibaren soğuk hava geliyor, büyük ihitmalle iyi bir kar yağacak dağlara, kar iyi olursa bi Kartepe organizasyonu yapalım kar kalınlaşmadan
Mustafa abi fazla bir çamur yok ..Resimlerden anlaşıldıgı gibi Sizin sogucak tarafına saptıgınız yola kadar tek araç gittim..Gayet güzeldi...Dönüşte eve 5 km kala triger sıyırdı..Bekliyordum zaten ..Günay abi (gevis) sagolsun çektik servise yarın çıkacak
Deep' Alıntı:
Birden abi güzel gezmişsin çok güzel fotolar, ptesi akşamdan itibaren soğuk hava geliyor, büyük ihitmalle iyi bir kar yağacak dağlara, kar iyi olursa bi Kartepe organizasyonu yapalım kar kalınlaşmadan
mert, birden abi şunu bayrama denk getirsek galiba ben cumhuriyet tarihinde ilkkez 5 gün bayram tatili yapıcam(gerçi yazdımya kesin olmaz).nasıl bir coğrafya buyahu birden abi fotoğraflar çok güzel herzamanki gibi. beni kartepeye gömsünler vasiyetimdir ;D
geçmiş olsun birden abi
Sagolun arkadaşlar..Ha bu gün ha yarın degişelim derken koparttık trigeri bile bile lades. .Ama haftasonu daglar adamı çekiyor benim bir suçum yok. :.Motora bir hasar verip vermedigi sabah marşa basınca belli olacak,ben pek bir zarar verdigini zannetmiyorum..Eski teknolojinin avantajları..Mustafa abi haklısın tek gidilmez ama Kartepe bizim arka bahçemiz ben bi dolaşmaya çıkmıştım. ...şaka bir yana haklısın abi orada olsaydı baya bi macera yaşardık..
geçmiş olsun triger için umarım pistonlar eğilmemiştir aynısı benim başıma geldi geçen ay triger zincirinin gergi kızağı parçalanmış farketmedim zincir gevşemiş bir iki stop etti motor ben inatla çalıştırıp tamiriciye kadar yürütmeye çalıştım sonunda pistonlar eğilmiş bana 5 liralık kızak problemi 200 kat pahalıya maloldu