hasanfb JEEP ˙·٠•★ Mesajlar 3,179 Tepkime Puanı 7 Yer TÜRKİYE--İSTANBUL Web www.offroadtr.com 1 Nis 2009 #17 Ynt: Gezenbilir Motosiklet Grubu Kamplı Şile Gezisi (4-5 Nisan 2009) Fırsat bulursam yanınızdayım...
the venturer Kamp III Mesajlar 579 Tepkime Puanı 4 1 Nis 2009 #18 Ynt: Gezenbilir Motosiklet Grubu Kamplı Şile Gezisi (4-5 Nisan 2009) 4 Nisan günü gelemem. 5 Nisan için daha önceden Durusu çevresinde enduro programımız vardı arkadaşlarla. Davet için çok teşekkür ederim.
Ynt: Gezenbilir Motosiklet Grubu Kamplı Şile Gezisi (4-5 Nisan 2009) 4 Nisan günü gelemem. 5 Nisan için daha önceden Durusu çevresinde enduro programımız vardı arkadaşlarla. Davet için çok teşekkür ederim.
F fehmiduman Yeni Üye Mesajlar 3 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 2 Nis 2009 #19 Ynt: Gezenbilir Motosiklet Grubu Kamplı Şile Gezisi (4-5 Nisan 2009) Bende gruba yeni katılanlardanım Geziye Fehmi Duman ve Anıl Karaltı 2 kişi katılmayı planlıyoruz. Davet için teşekkürler.
Ynt: Gezenbilir Motosiklet Grubu Kamplı Şile Gezisi (4-5 Nisan 2009) Bende gruba yeni katılanlardanım Geziye Fehmi Duman ve Anıl Karaltı 2 kişi katılmayı planlıyoruz. Davet için teşekkürler.
Jyrays CJ-5 Mesajlar 402 Tepkime Puanı 0 Yer Finlandiya 2 Nis 2009 #20 Ynt: Gezenbilir Motosiklet Grubu Kamplı Şile Gezisi (4-5 Nisan 2009) the venturer' Alıntı: 4 Nisan günü gelemem. 5 Nisan için daha önceden Durusu çevresinde enduro programımız vardı arkadaşlarla. Davet için çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Bu Durusu organisyon bilgiler var mı?
Ynt: Gezenbilir Motosiklet Grubu Kamplı Şile Gezisi (4-5 Nisan 2009) the venturer' Alıntı: 4 Nisan günü gelemem. 5 Nisan için daha önceden Durusu çevresinde enduro programımız vardı arkadaşlarla. Davet için çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Bu Durusu organisyon bilgiler var mı?
Mobyletteboy Kamp II Mesajlar 274 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul Web www.mobyletteboy.com 2 Nis 2009 #21 Ynt: Gezenbilir Motosiklet Grubu Kamplı Şile Gezisi (4-5 Nisan 2009) Katılımcı Listesi --------------------- 1-) Tanju Eskiköy (Mobyletteboy) 2-) Mehmet Kiğılı ( moremiles ) 3-) İsmail Öztürk ( ismailOZTURK ) 4-) Ertuğrul Ortaç - Şeyma Ortaç (Vulcan) 5-) Fehmi Duman (fehmiduman) 6-) Anıl Karaltı (Gezenbilir üye adayı) ;D
Ynt: Gezenbilir Motosiklet Grubu Kamplı Şile Gezisi (4-5 Nisan 2009) Katılımcı Listesi --------------------- 1-) Tanju Eskiköy (Mobyletteboy) 2-) Mehmet Kiğılı ( moremiles ) 3-) İsmail Öztürk ( ismailOZTURK ) 4-) Ertuğrul Ortaç - Şeyma Ortaç (Vulcan) 5-) Fehmi Duman (fehmiduman) 6-) Anıl Karaltı (Gezenbilir üye adayı) ;D
wanted gezki kendini bulup kendin olasın Mesajlar 434 Tepkime Puanı 0 Yer ist/trabzon 3 Nis 2009 #22 Ynt: Gezenbilir Motosiklet Grubu Kamplı Şile Gezisi (4-5 Nisan 2009) gelmek çok isterdim ama trabzonda olduğum için gelemiyorum sizlerle tanışmak çok isterdim
Ynt: Gezenbilir Motosiklet Grubu Kamplı Şile Gezisi (4-5 Nisan 2009) gelmek çok isterdim ama trabzonda olduğum için gelemiyorum sizlerle tanışmak çok isterdim
TRİKESAN Kamp I Mesajlar 126 Tepkime Puanı 0 Yer KOCAELİ 3 Nis 2009 #23 Ynt: Gezenbilir Motosiklet Grubu Kamplı Şile Gezisi (4-5 Nisan 2009) Gelmeyi çok istiyorum ama benim zata güvenmiyorum ,satılığa çıkardım zaten inşallah iyi bişey alınca.
Ynt: Gezenbilir Motosiklet Grubu Kamplı Şile Gezisi (4-5 Nisan 2009) Gelmeyi çok istiyorum ama benim zata güvenmiyorum ,satılığa çıkardım zaten inşallah iyi bişey alınca.
EKARAIS Şimdi orada olmak vardı demek yerine oraya git Mesajlar 2,048 Tepkime Puanı 54 Yer İstanbul 6 Nis 2009 #24 Ynt: Gezenbilir Motosiklet Grubu Kamplı Şile Gezisi (4-5 Nisan 2009) Ben organizasyonu iş işten geçtikten sonra gördüm. Gittiniz mi? Güzel odu mu? Anı, Resim, Video birşeyler var mı? Gelemedim ama gelmiş kadar oldum diyeyim bari Selamlar Efe
Ynt: Gezenbilir Motosiklet Grubu Kamplı Şile Gezisi (4-5 Nisan 2009) Ben organizasyonu iş işten geçtikten sonra gördüm. Gittiniz mi? Güzel odu mu? Anı, Resim, Video birşeyler var mı? Gelemedim ama gelmiş kadar oldum diyeyim bari Selamlar Efe
umutkaptan Dönen tekerler zaferi müjdeler. Mesajlar 1,840 Tepkime Puanı 22 Yer Kocaeli Web www.gonulluitfaiyeci.org Telsiz Çağrı Kodu TA2AUP 6 Nis 2009 #25 Ynt: Gezenbilir Motosiklet Grubu Kamplı Şile Gezisi (4-5 Nisan 2009) evet biz gelemeyenlere resimle biraz huzur verin bari
Ynt: Gezenbilir Motosiklet Grubu Kamplı Şile Gezisi (4-5 Nisan 2009) evet biz gelemeyenlere resimle biraz huzur verin bari
AYDURAN Zirve Mesajlar 5,669 Tepkime Puanı 27 Yaş 50 Yer İstanbul / Maltepe 14 Nis 2009 #26 Ynt: Gezenbilir Motosiklet Grubu Kamplı Şile Gezisi (4-5 Nisan 2009) Bu etkinliğe ait yazı ve fotoğraflara aşağıdaki linkten bakabilirsiniz... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=29863.msg254083#msg254083
Ynt: Gezenbilir Motosiklet Grubu Kamplı Şile Gezisi (4-5 Nisan 2009) Bu etkinliğe ait yazı ve fotoğraflara aşağıdaki linkten bakabilirsiniz... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=29863.msg254083#msg254083