Gezenbilir Motosiklet Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan UFUKK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,819
Ynt: Gezenbilir Motosiklet Grubu

mrtvural' Alıntı:
Bizim Kandır-Kefken tarafında kırmızı topraklı bir bölge var. Yağmur yağında öyle bir çamuru oluyor ki... Kurosçuyu oraya sokmak lazım
kandıramsın onu burnunun dibinde çiftalan var,ofroad,çılarda orada hep o gelmez oraya ancak dalışa gelir.

Etiketler

İzmit'te pek Cross'çu yok aslında pek motorcu da yok buralarda. Sakarya'da çok var. Onlar toplanıp maşukiye tarafına, kartepeye gidiyorlar cross için. Karasu, kandıra kefken bölgesine de gidiyorlar arazi oldukça müsait kırıcı parkurlar da yok değil. İstanbuldan kalkıp buraya cross yapmaya gelinmez tabiyki.

Vay vay güzel bir etkinlik olmuş anaşılan. Ufuk abi yakışmıssın GS'e,ama kanında senin hard endurocu olmak var. Sana cross makina lazım ;D ;D

Seda abam drz ye iyice alıştın artık,gitmediğin yer yok bakıom.Süpersin tek kelimeyle. Bu gidsişle yakında tek rakibim sen olcaksın :D :D :D

İbrahim kandıramasın beni aldatamassın beni sen o şarkıyı biliyonmu bu yaştan sonra arazilere dalamam tın tın olur bak ;)

Ufuk abi,

Olur olur vallahi,hemde bal gibi olur. Daha sen canavar gibisin,bak bikere gir araziye sonrasını sen zaten bana anlatırsın ben sana sormadan ;D ;D

Birde bu yaştan sonra demezmisin ya,Benim beraber araziye çıktığım Bülent abim 47 yaşında. Sakın bu yaştan sonra deme,gezenbilir motosiklet grubu olarak cezalandırılırsısnnn ;D ;D ;D

Cesaret verişin takdire şayan 44 yaşında,yam demek ben daha gencim,iş bitmemiş yani. :D

Ufuk abim elbetteki iş bitmiş değil. 200 kiloluk motosikleti yürütüyon 100 kiloluk cılız makinayımı yürütemicen yahu :D

Murat abim lütfen heves kırmayalım olmuyo ;D

İbrahim35' Alıntı:
Seda abam drz ye iyice alıştın artık,gitmediğin yer yok bakıom.Süpersin tek kelimeyle. Bu gidsişle yakında tek rakibim sen olcaksın :D :D :D

Eyvallah İbocuğum, hep beraber daha güzellerine inşallah. :smiley:
Seneye kupayı alırsam elinden şaşırma bak. :p Ben aslında kendime tek rakip Pastrana'yı görüyordum ama sen de fena değilsin hani. :p ;D

SedaOzkok' Alıntı:
Eyvallah İbocuğum, hep beraber daha güzellerine inşallah. :smiley:
Seneye kupayı alırsam elinden şaşırma bak. :p Ben aslında kendime tek rakip Pastrana'yı görüyordum ama sen de fena değilsin hani. :p ;D

Valla şaşırmam ama belirtmek isterim Travis de benim elimden çıkma,çocukluk arkadaşım :D Ama bu işler yurtdışında diye gitti buralardan,bizde hala boş boş takılıyoz,adam rekor üstüne rekor kırıyo. Beklerim abacım,eğitim şart biliyon :D :D

İbrahim35' Alıntı:
Valla şaşırmam ama belirtmek isterim Travis de benim elimden çıkma,çocukluk arkadaşım :D Ama bu işler yurtdışında diye gitti buralardan,bizde hala boş boş takılıyoz,adam rekor üstüne rekor kırıyo. Beklerim abacım,eğitim şart biliyon :D :D
Ne kadar tatlı rekabetiçindesiniz arkadaşlar hayranlıkla takip ediyorum.

UFUKK' Alıntı:
Gezenbilir ofroad gurubu olarak katıldığımız etkinlikte bazı motorcu arkadaşlarımızda moto ofroad,da yer aldı yol şartları,ve sis ,rakım yüksekliği çok hafif kaldı buradan teşekkür ediyorum hepsine.

Ufuk Bey merhaba, bildiğiniz gibi Kartaltepe çamurunun tadını biz de aldık :smiley:
Siz zaten Süper Tenere ci Mustafa arkadaşımın fotoğrafını almayı başarmışsınız.
Malum biraz geç geldiğimiz için aşağılarda yer bulamadık.
Biz de alana girişin hemen sağındaki boş tepeye yerleştik.
Keşke sabah o koyu sis olmasaydı da.
İnip herkezle tanışabilseydik.
Herkeze İyi Bayramlar.
Birkaç fotoğraf da benden.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR