Gezenbilir Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 244
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,091
Ynt: Gezenbilir Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010)

Eznevit 3560 metre yükseklikte olan Aladağlar zirvelerinden birisidir. Biz Aladağların kuzeyinde olan Eznevit'e diğer ekip güneyinde olan 3588 metre yükseklikte olan Alaca zirvesine doğru ilerliyorlardı..

Etiketler

Bize eşlik eden yavru kangal kırması köpeğimizde inanılmaz azimle bizimle birlikte tırmanıyordu..

İlk gün dizimin sakatlığına rağmen dizliksiz ve batonsuz tırmanmam sonucunda Eznevit'in 3000 metresine dizim artık iflas etti ve ben tırmanışı bırakıp dinlenmeye geçtim, köpekçiğimizde benimle birlikte kaldı..Kaldığım yerden çektiğim fotoğraflar ile devam ediyorum..

Devamını yarın yükleyeyim, Türkan Saylan'ın yaşamını anlatan diziyi izleyeceğim..

Zerrin hanım fotoğraflar için ellerine sağlık, ayrıca hamsiler içinde afiyet olsun.

Zerrin,

Bol bol fotoğraf çekmişsin. Eline sağlık.

Güncel Özak' Alıntı:
Efe Abi,

Özellikle senin ilgini çekeceğini düşünüyorum

Güncel, ben bu kameralara çok baktım. Fakat kararsız kaldım. Aksiyon sporları için ideal, bisiklet, kayak, snowboard. Ancak bu sporlarda dahi dışarıda bir kamera mutlaka olması lazım. Hareketli çekim iyi sonuç vermiyor. Ancak montajda aralara aksiyon kamerasından görüntüler koymak iyi netice verebilir. Normalde kamera sabit olmalı. Görüntü hareket etmeli.

Neyse sen al bakalım. Benim çektiklerimle birleştiririz montajda. Daha iyi birşey çıkabilir. Montajı da beraber yaparız hatta. Süper olur.

Ben başka bir kamera peşindeyim:
http://www.panasonic.com.tr/html/tr_TR/Ürünler/Kameralar/HD+Kameralar/HDC-TM700/overview/5966451/index.html

sn güncel video cok karışık..sağol

Kaska sabitlenerek kullanılıyorsa her daim işe yarayacaktır Murat

Yükseldiğim noktadan köpeğimizi ve sırt çantamı bıraktığım noktanın görünümü..