KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010)
Eznevit 3560 metre yükseklikte olan Aladağlar zirvelerinden birisidir. Biz Aladağların kuzeyinde olan Eznevit'e diğer ekip güneyinde olan 3588 metre yükseklikte olan Alaca zirvesine doğru ilerliyorlardı..
Ynt: Gezenbilir Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010)
İlk gün dizimin sakatlığına rağmen dizliksiz ve batonsuz tırmanmam sonucunda Eznevit'in 3000 metresine dizim artık iflas etti ve ben tırmanışı bırakıp dinlenmeye geçtim, köpekçiğimizde benimle birlikte kaldı..Kaldığım yerden çektiğim fotoğraflar ile devam ediyorum..
Güncel, ben bu kameralara çok baktım. Fakat kararsız kaldım. Aksiyon sporları için ideal, bisiklet, kayak, snowboard. Ancak bu sporlarda dahi dışarıda bir kamera mutlaka olması lazım. Hareketli çekim iyi sonuç vermiyor. Ancak montajda aralara aksiyon kamerasından görüntüler koymak iyi netice verebilir. Normalde kamera sabit olmalı. Görüntü hareket etmeli.
Neyse sen al bakalım. Benim çektiklerimle birleştiririz montajda. Daha iyi birşey çıkabilir. Montajı da beraber yaparız hatta. Süper olur.
Ben başka bir kamera peşindeyim:
http://www.panasonic.com.tr/html/tr_TR/Ürünler/Kameralar/HD+Kameralar/HDC-TM700/overview/5966451/index.html