KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010)
ceranus' Alıntı:
Murat, çok güzel kareler yakalamışsın, ellerine sağlık, ayrıca trekkingde ve tırmanışta ilk deneyimin olduğu halde çok başarılı olduğunu bir kere daha buradan söylemek istiyorum, bu işe en zorundan başlayarak başarı gösterdin, bundan sonrası çok daha kolay gelecek emin olabilkirsin
Zerrin hanım verdiğiniz taktiler ve tavsiyeler içinde çok teşekkür ederim. Bakalım inşallah devamı gelir. Bu arada şimdi fark ettim galiba tam siz fotoları yükleyecekken ben yüklemişim, ;D sorry ;D
AAHHHH AHHHHH şu kareleri gördükçe zorlanarakta olsa yapabileceğim bu zirveye gelmediğim için ne kadar pişmanım bilemezsiniz içimde hala yumruk gibi bişey var öyyleeeceeeee oturdu gitmiyo. ama bu hafta malzemeleri tamamlamaya ve kondüsyona başlıyorum. artık hiç bi zirve çıkılmadan kamptan dönülmeyecek.
cidowsky' Alıntı:
AAHHHH AHHHHH şu kareleri gördükçe zorlanarakta olsa yapabileceğim bu zirveye gelmediğim için ne kadar pişmanım bilemezsiniz içimde hala yumruk gibi bişey var öyyleeeceeeee oturdu gitmiyo. ama bu hafta malzemeleri tamamlamaya ve kondüsyona başlıyorum. artık hiç bi zirve çıkılmadan kamptan dönülmeyecek.
Zerrin hanım verdiğiniz taktiler ve tavsiyeler içinde çok teşekkür ederim. Bakalım inşallah devamı gelir. Bu arada şimdi fark ettim galiba tam siz fotoları yükleyecekken ben yüklemişim, ;D sorry ;D