KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010)
Herkese Merhabalar
Pazartesi sabah eve döndüğümde kızkardeşimi acile götürüyorlardı. Ne olduğunu bile anlayamadan kendimi hastanede buldum.
İlaçlar, iğneler derken biraz kendine geldi. Siteye bir göz attım ama fotoğraf yüklemeye vaktim olmadı.
Geziye gelince; İlk zirve tırmanışımı gerçekleştirdim. Benim için güzel ve yeni bir heyecandı. Bütün ekip arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler
Efe beye teknik ekipman için ayrıca teşekkür ediyorum. Yeni ''Gezenbilir'' arkadaşlarımızla tanıştık
Güzel bir tebessümle hatırlayacağımız etkinlik olarak anılarda yerini aldı
ayça günaydın umarım kardeşinin çok ciddi bişeyi yoktur. ve şimdi bomba gibidir bende pazartesi günü senden ses soluk çıkmayınca muratı aradım ses varmı diye. oda pazar dönecekti dedi ama merak ettim valla neden girmiyo siteye diye. büyük geçmiş olsun kardeşine. evet yaaaa biz gittikten sonra nede güzel anlar yaşamışsınız. bende araçlar erken gidiyo diye gittim valla 5 e kadar terminalde bekledim keşke alanda olsaydım
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Geçiyor gibi .....
Kaya tırmanışı ; Çok az ilerleyebildim zira bacaklarım yorgunluktan titriyordu.
Zirve sonrası kaya tırmanışı hiç iyi bir fikir değilmiş !!!!!!
Mangala gelince, Anadolu'mun güzel insanları bir sıcak ''merhaba'' varını yoğunu önüne dökmek için yeterli
Bize güzel bir ziyafet çektiler. Sağolsunlar