KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhaba Ahmet Ağabey,
Buralardayım fakat etkinlik olmadığı için denk gelemedik bir türlü.
Bu sene inşallah aynı organizasyonu Karadeniz için yapmayı planlıyorum
Festivale gelecek misiniz ?
Orada görüşmek dileğiyle.
Merhaba Ahmet Ağabey,
Buralardayım fakat etkinlik olmadığı için denk gelemedik bir türlü.
Bu sene inşallah aynı organizasyonu Karadeniz için yapmayı planlıyorum
Festivale gelecek misiniz ?
Orada görüşmek dileğiyle.
Gelmeyi çok istiyorum ancak C.tesi gecesi çok yakın bir akraba düğünü var ve hala kararsızım ama ilk fırsatta inşallah bir ekip toplantısı yapalım da görüşelim lütfen .
MUHTEŞEM,MUHTEŞEM MUHTEŞEMSİNİZ
Her ne kadar İstanbul'da doğmuş büyümüş olsamda baba memleketim Ardahan anne memleketim Kars!a yapmış olduğunuz bu değerli yardım etkinliğinden dolayı sizleri binlerce kez canı gönülden kutluyorum.Bu arada sayfaları gezdikçe kendi kendime hayıflandım.Neden daha önce haberim olmadı?Neden bende bulunamadım,diye diye kendimi yedim bitirdim.Bizler iyi kötü kendimizi kurtarmış insanlarız ancak sadece kars değil tüm Türkiyede böyle faliyetlerde bulunmayı inanın çok isterim.Lütfen ama lütfen bir şekilde haberdar edin beni.Zaten telefon numaramda var.Bu arada Seval hanımın sağolsun verdiği linklerden izleme imkanı buldum.Ayrıca teşekkür ederim.Sağlıcakla kalın.
Her ne kadar İstanbul'da doğmuş büyümüş olsamda baba memleketim Ardahan anne memleketim Kars!a yapmış olduğunuz bu değerli yardım etkinliğinden dolayı sizleri binlerce kez canı gönülden kutluyorum.Bu arada sayfaları gezdikçe kendi kendime hayıflandım.Neden daha önce haberim olmadı?Neden bende bulunamadım,diye diye kendimi yedim bitirdim.Bizler iyi kötü kendimizi kurtarmış insanlarız ancak sadece kars değil tüm Türkiyede böyle faliyetlerde bulunmayı inanın çok isterim.Lütfen ama lütfen bir şekilde haberdar edin beni.Zaten telefon numaramda var.Bu arada Seval hanımın sağolsun verdiği linklerden izleme imkanı buldum.Ayrıca teşekkür ederim.Sağlıcakla kalın.
Merhaba,
İlginize çok teşekkür ederim.
Ben şimdiden haber edeyim
Şu an aynı projeyi Karadeniz Bölgesi için yapmayı planlıyoruz.
Okulları tespit etmek için çalışıyorum bu aralar.
Çok yakında duyurusunu yapacağım
Merhaba
Tarık arkadaşım seni daha önceden farketmiştim.Bir şekilde bir platformda nasıl olsa karşılaşacağımızı biliyordum,kısmet burasıymış Eyvallah toprağım.
Ayrıca ben henüz yeni gezenbilir'cilerdenim,şimdiye kadar bir etkinliğe katılma imkanım olmadı.Seval hanım Karadeniz için etkinlik düzellediğinizin farkına varmıştım.Zaten Karadenize hiç gitme fırsatı bulamamıştım.Yaza Karadenizden başlayıp tüm Türkiye'yi kapsayacak gezi planım vardı.Yaz olmasada böyle bir etkinlik için güzel bir vesile olacağını düşünüyorum.Saygı ve sevgilerimle.