Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 470
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,905
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA

ceranus' Alıntı:
Antalya'nın bu duyarlılığını yürekten kutluyorum ve başta Faruk Abi olmak üzere hepinize tek tek teşekkürler ediyorum..

Zerrin Hanım ! Ben İzmir'den katılıyorum, ancak memleketim Antalya, o nedenle Antalya'dan katılacak olanları yakından takip ediyorum. Antalya'ya yakışan budur. Selamlar.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Faruk bey listeyi illere ayırmanız iyi olmuş bir ateşleme yaratabilir ,altta toplam katılımcıyı görebilirsek süper olacak.

Listeyi sevgili onur kardeşim düzenledi..Toplam adet için daha erken 50 aracın üzerine çıkınca hatta sayfa katılımcı sayısını almaz duruma gelişnce hep birlikte sayalım. ;)

THE FARUK' Alıntı:
Toplam adet için daha erken 50 aracın üzerine çıkınca hatta sayfa katılımcı sayısını almaz duruma gelişnce hep birlikte sayalım. ;)

Ben de onu bekliyorum abi, o zaman daha esaslı bir liste hazırlayacağım ;)

cidowsky' Alıntı:
zmrüt hanım hoşgeldiniz aramıza ben de bi baynım ama offroad için sivasa gittim :D kayseri programınada katılacağım izlemek bile eğlenceli ayrıca co-pilot olmakta çok keyifli :D ben yapamam derseniz arka koltukta oturmak bile çook keyifli :DD ve ayrıca bu sosyal sorumluluk etkinliği işin bu kısmı en önemlisi :D

önceden severdim araba kullanmayıve bazen de hızı.birgün virajda ıslak zeminden aracım kayıp kontrolü kaybedince aracımı bi toprak yığınının üzerinde,kendimi de yan koltukta oturur buldum.Bana pek bişi olmadı (3 ay omuzum çıkık gezmişim,sonradan anlaşıldı :smiley: )aracıma oldu elbet.1 ay sonra sabah işe direkt de gitmiştim ama.Daha sonraki zamanlarda bir süre araçsız kaldım ve bu arada soğudum araç kullanmaktan.kontrol kaybederek kaza yaptığım için biraz da panik kaldı bende.Ama şimdilerde daha iyiyim eskisine göre.gene de co-pilotluk yapacak kadar değil :smiley: üstelik midem de çok asi bir ruha sahip :smiley:o yüzden ben dışardan izlerim ancak bu etkinliği :smiley: bir arkadaşım var bana yoldaş olabileceğini düşündüğüm.bu akşam ulaşamadım ama yarın görüşürüm,sanıırım onunla birlikte gelirim.Tanıdığım biri olursa daha rahat ederim bende :smiley: sizinle de tanışmak dileğiyle.... hoşbulduk,teşekkürler.... :smiley:

Hadi ama Ankara, bak Antalya bizi geçiyor ;D ;D

Daha fazla katılım, daha fazla katılım :D

zumrutfiliz' Alıntı:
Ben Ankara'da yaşıyorum,burdan katılacağım eğer katılabilirsem...

Zümrüt kardeşim biz çok büyük bir aileyiz..Gezenbilir off road grubu müdahili ankaradaki arkadaşlarım size yardımcı olucaklardır.
Yanlız şunu belirtmek isterim bu bir off road etkinliği değil,Off road tutkunu arakadaşlarımla engelli çocuklarımıza bir bayram yaşatmak adına sosyal sorumluluk projesidir.
Dolayısıyla Eşlerimiz ve çocuklarımızla birlikte olduğumuz bu ortamda umarım hiç yabancılık çekmiceksiniz..

Bu arada off road erkeklere haiz değil eşimde sıkı bir off road tutkunu ve sürücüsüdür.

Sevgiyle kalın..

ceranus' Alıntı:
--Ankara Katılımcıları-- Aracında misafir edebileceği kişi sayısı
01- Zerrin Yiğiter
02- Yavuz Çelikel Suburban 5 kişi
03- Mustafa Arslankurt Terios
04- Eren Balaban CJ5
05- Mustafa Tezel Suzuki Vitara
06- Cihanülker LC 100 3 kişi
07- Çiğdem
08- Tolga ve Meltem G.Vitara
09- Can Pektaş Hyundai Galloper 3 kişi
10- Kerim Alöç Pa jero
11- Murat ZJ
12- MKG Canan Defender TD5 2 kişi

--İstanbul Katılımcıları—
01- Orhan Bıyıklı Defender 110 6 kişi
22 - Bulent Aytemiz Nissan Navara 2 kisi
33 - Kursad Ergan Discovery 2 TD5 2 kisi
04 - Mert Yasin Discovery 2 V8 2 kisi

--Osmaniye Katılımcıları--
01- Mete Gürel

--İzmir Katılımcıları—
01- Mustafa Demirel Vitara 1 Kişi
02- Ulaş Tamer Skystar 3.2 2 Kişi

--Antalya Katılımcıları--
01- Faruk & Sahra KAYHAN GMC Denali Misafir 3 kişi
02- Barbaros & Nihan Sayıl Navara Misafir 3 kişi
03- Yusuf Erdem Toyota VX 80 Misafir 4 kişi
04- Osman & Nurlan Nissan Misafir 3 kişi
05- Lokman Yavuz Hilux Misafir 3 kişi
06- Nuri Tetik Jeep Misafir 2 kişi
07- Ahmet Demir Toyota VX 80 Misafir 3 Kişi
08-Tuğsan Dal Mahındra Misafir 3 Kişi

-Kayseri Katılımcıları -
01- Ertugrul Açıkgöz Defender Misafir 3 kişi

Şöyle düzeltelim isterseniz

01- Zerrin Yiğiter
04- Eren Balaban CJ5
07- Çiğdem
10- Kerim Alöç Pajero
11- Murat ZJ
12- Necmi ZJ
13- Ufuk Özkan
14- MKGCanan Defender TD5 2kişi

22 - Bulent Aytemiz Nissan Navara 2 kisi
33 - Kursad Ergan Discovery 2 TD5 2 kisi

01- Mete Gürel

--İzmir Katılımcıları—

-Kayseri Katılımcıları -

01- Zerrin Yiğiter
04- Eren Balaban CJ5
07- Çiğdem
10- Kerim Alöç Pajero
11- Murat ZJ
12- Necmi ZJ
13- Ufuk Özkan
14- MKGCanan Defender TD5 2kişi

02 - Bulent Aytemiz Nissan Navara 2 kisi
03 - Kursad Ergan Discovery 2 TD5 2 kisi
05- HüseyinAkbulut defender TD5 2kişi

01- Mete Gürel

--İzmir Katılımcıları—

-Kayseri Katılımcıları -

THE FARUK' Alıntı:
Listeyi sevgili onur kardeşim düzenledi..Toplam adet için daha erken 50 aracın üzerine çıkınca hatta sayfa katılımcı sayısını almaz duruma gelişnce hep birlikte sayalım. ;)

ben sürekli sayıyorum,acemilik heyecanından olsa gerek, 50 araç hiç sorun olmayaçak gibi, çocuklara dağıtmak için birşeyler bulmalımıyız?

tamam Huseyin abide geliyor yolda da kalmayiz :smiley:

İlginize teşekkür ederim The Faruk,yani Faruk Bey :smiley: Evet,etkinlik içeriğini anladım.Benim de kendime özgü huylarım var işte :smiley:benim ortamıma tanımadığım kişiler girince sorun değil de,ben tanımadığım kişilerin ortamına giirince geriliyorum biraz,ondan yani :smiley: Umarım herşey güzel olur....

Bu arada bir önceki iletimde anlamı bozuk bir cümle çıkmış ortaya."1 ay sonra direkt aracı kullanıp işe gittim" derken,"aracım 1 ay tamirde kaldı.Deneme,alışma sürüşü bile yapmadan,araç tamirden döner dönmez sabah binip işe gittim" demek istedim.Ama tabi ben işe daha önceden başlamıştım,benim ciddi bişiyim yoktu yani...

Yakında listedeki yerimi ayırtabilmek dileğiyle,hoşçakalın hepiniz :smiley:

Hüseyin bey ,adınızı listede gördügüm an çok mutlu oldum ,sizinle benim araba (defender 100) hakkında görüşme fırsatı bulabilirsek
çok sevinirim.

Hepimiz çok heyecanllıyız, tüm organizasyonu biz ayarlıyoruz, sizlerin Ankara'da araçlarınız ile birlikte olmanız bizlere yetecek :smiley:

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
ben sürekli sayıyorum,acemilik heyecanından olsa gerek, 50 araç hiç sorun olmayaçak gibi, çocuklara dağıtmak için birşeyler bulmalımıyız?

VARHUB' Alıntı:
Hadi ama Ankara, bak Antalya bizi geçiyor ;D ;D

Daha fazla katılım, daha fazla katılım :D

siz gene iyisiniz ,baksanıza şu istanbulun haline,Hüseyin beyden sonra, inşallah toparlanırız.

ceranus' Alıntı:
Hepimiz çok heyecanllıyız, tüm organizasyonu biz ayarlıyoruz, sizlerin Ankara'da araçlarınız ile birlikte olmanız bizlere yetecek :smiley:

SEVE ,SEVE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri