Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 178
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,093

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013)

dturan' Alıntı:
Yarın (cuma) sarıyer ve kemerburgaz civarları için sağnak yağış bekleniyor.

http://www.meteor.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=SARIYER#sfB ;D ;D

Ballı kaymak tatlısı yani daha ne olsun? Dün gece de yağdı biraz, yerlerde hafif çamurlar olacak inşallah.

Onur bey merhaba, google maps'ten Çiftalan'a yol tarifi alın, Kemerburgaz'ın çift yolundan tali yola girdikten yaklaşık 10km sonra sağa dönün yaklaşık 1km sonra sağ yola sapın 300m sonra etkinlik alanındasınız.

Mert Bey, Derya Bey ve Tarkan Bey (gerçek adınız buysa tabii:, Atıl Kurt'u görünce), teşekkür ederim

aramıza yeni katılan herkese selamlar hoş geldiniz aramıza

s.a mert bey ozcan mutlunun yanına lingform adımı yazablirmisin ?teşekkür

Merhaba. Kısmetse bende bir kaç arkadaşımla mangalı tiguanın bagaja koyup gelicem bu aranıza ilk katılımım olucak inşallah keyifli bi gün geçiririz siz abilerimle

TDV6' Alıntı:
Mert Bey, Derya Bey ve Tarkan Bey (gerçek adınız buysa tabii:, Atıl Kurt'u görünce), teşekkür ederim

Atıl bizim ufaklığın ismi. Arazide, çamur falan görünce, biz O'na "Atıl Kurt" diyoruz, O da hemen çamura atılıyor.. Engel falan görünce de "Atıl" diyoruz, aşabilirse aşıyor, aşamazsa takılıyor. Olayımız bu yani, bu şekilde..
Ayrıca grubumuzda ki tüm araçların birer ismi mutlaka vardır. Hatta en az bir ismi.
Örn.: Çamur Kurdu 1, Hızlı Samurai, Çamur Kurdu 2, Atıl Kurt, Çarpık Bacak, Standartları Yüksek Jimny, Çamur Kuzusu, Uzun Kurt, Genç Kurt, Yaşlı Kurt vb. gibi üyelerimiz var.. ;D ;D ;D
Ha bu arada gerçek adım "Dinçer".
Tarkan diyenleri de yadırgamıyorum. (Dikkat! "Tevetoğlu" ile karıştırılmaya yalnız.) ;D ;D ;D

Herkese Merhaba, bende yeni bir katılımcı olarak 4 kişi sizinle pazar gününe gelmeyi istiyorum. Ancak daha onceden boyle bır organızasyona katılmadıgım ıcın ne gerekır ne lazım olur saat kacta bulusulunacak veya oraya ulasıldıgında yapılması gereken bırsey var mı bılmıyorum.. Konu ıcın yardımcı olursanız sevınırım şimdiden teşekkür ederim..

Eşi ile gelen var mı sorusuna Biz 4 kişilik ailemiz ile geliyoruz. Ben, Eşim, 5,5 yaşındaki oğlumuz ve Rhino ile geliyoruz...

Fakat bu durumda Cumartesi den kamp değil Pazar günü sabah erken saatlerde katılacağız.

şu bahsettiğiniz 200 metrelik yerden tiguan geçer değilmi yağmur da olucak sanırım uğraştırmıyım sonra sizi

mertleon' Alıntı:
şu bahsettiğiniz 200 metrelik yerden tiguan geçer değilmi yağmur da olucak sanırım uğraştırmıyım sonra sizi

Sen gel Mert
Zaten olayimiz yardimlasma . Takilirsan gelir aliriz seni.

BOBO' Alıntı:
Sen gel Mert
Zaten olayimiz yardimlasma . Takilirsan gelir aliriz seni.

eyvallah ozaman yazın beni ordayım bende koca ayakları izliyelim biraz.

Mert bey (Deep) saat konusunda bir açıklama yapmadık herkes kafasına göre gelmesin ortalama bir saatte buluşsak. 10:30 gibi yarış startı veriliyor.

48- Ayça - Önder
(Aslında kampa gelecektik ama frenlerde problem çıktı. C.tesi akşamına yetişmemiz pek mümkün görünmüyor. Nasipse pazar ordayız)