KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013)
buraya üye olduğumda çok istemiştim katılabilmeyi organizasyonlarınıza ama malesef gelemedim birtürlü
nivamı sattım (çok pişmanım) sevemediğim asfalt aracımlada sanırım bulunduğunuz yere gelemem
inşallah birgün katılmak nasip olur....
coşkundeniz' Alıntı:
buraya üye olduğumda çok istemiştim katılabilmeyi organizasyonlarınıza ama malesef gelemedim birtürlü
nivamı sattım (çok pişmanım) sevemediğim asfalt aracımlada sanırım bulunduğunuz yere gelemem
inşallah birgün katılmak nasip olur....
Arkadaslar, bugunden (ctesi) itibaren kampli olarak etkinlik alaninda olacaz. O yuzden bir bulusma saatine gerek yok sanirim. Sapak noktasinda Gezenbilir yazisi etkinlik alaninda flama olacak. Gorusmek dilegiyle
bulentk' Alıntı:
Şuan 4X4 bir aracım yok ama ilerleyen zamanlarda olacak buyüzden gelip sizinle tanışmak istiyorum normal araçla gelebilirmyiz? yollar normal araç için uygunmu?
Sayın buyuklerım bende orada aranızda olacağım yenı bir katılımcı olarak ama tek geleceğim için biraz şüphecilik aslında yolda izde nolur ne olmaz diye içinizden Bahçelievler bölgesinden gidecek olanınız varsa yolda birlikte gidelim derim