Gezenbilir Ömerli Şile Arası Orman Etapları ve Deniz Gezisi (12 Ağustos 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 197
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,286
Ynt: 12 Ağustos Ömerli Şile Arası Orman Etapları ve Deniz Gezisi...

Saçmalama ben sevmedim bu işi.......

Etiketler

Ben de sevmedim abi... ama.. ekmek parası abi.. su yakmıyo eşşek kadar motor abi biliyorsun, hoş ne yapacaksak artık o motoru

Olm.bak daha Nisan 1 ede var...yapma.....

Abi, keşke şaka yapmış olsaydım... Aslında bunu şimdi söylemeyecektim sizlere ama sen resimleri gönderdikten sonra tutamadım kendimi...Çok güzel resimler... Hepsi...

Valla şaşırdım....Konuşuruz ya....Şaka bi yana tabiiki önce ekmek....Hakkında hayırlısı ne ise o olsun kardeşim...

Sağol abi... Hayırlısı... Keşke bu sitede bir de satılık araçlar bölümü olsaydı

Dur be olm..ne oluyo hemen...Hep güldürüyodun...şimdi ağlatıcan valla.....

yok be abim; benim tarzım değil ağlamak da ağlatmak da... sana da buradaki arkadaşların hepsine de sadece ve sadece gülmek yakışıyor, bu kısa süre içerisinde 2 tebessüm edebildiysek beraberce ne mutlu ya...

Şaşırdım ve boğazım düğümlendi...Yarın konuşuruz....iyi geceler...

Noooluyo yaaaa
bi geziye gelemedim diye gidilirmi Korhan'ım yahu
valla gelicem bundan sonra

korhan abi senin araç lpg'li mutfaktan otoparka bi doğal gaz hattı çekerim fatura otomatik ödemede dert etme. sen gidersen tek 5,2 ben kalırım olmaz öyle şey ya zaten arazi vitesinin yerini sen olmadan bulamıyorumda

serkanım; ne güzel gece gece gezioduk hep de mi
cüneytim; seni de tanımak çok güzel... emin ol buradaki arkadaşlarımız, abilerimiz seni bağırlarına basacaklar... bu ekibe en azından 1 tane olsun 5,2 şart...

Arkadaşlar gezi sonu benim için kötü bitti.İstanbul'a yaklaşık 20 km. kala direksiyona birşey oldu.Yoldaki en ufak bir yükselti veya çukur direksiyonu kilitliyordu.Önce sağa kilitlendi,bariyerlere çarptım.Allahtan sadece tekerlek çarpmıştı.Serdar ve Faruk gelip baktılar,direksiyonda bir değişiklik olduğunu hissettiğimi söyledim ama...300m. kadar sonra yine bir yükseklik değişikliğinde sola kilitlendi ve yolun ortasına fırladım.Yolun genişlediği ve insanların hızlandığı bir noktada oldu ve nasıl kimseye çarpmadan orta şerite fırladım bilemiyorum.Araç kullanmaya başladığımdan beri ilk kez bu kadar korktum ve artık durumun Serdar ve Faruğun sandığı gibi benim aracı kötü kullanmamla ilgili olmadığından emin oldum.Zaten onları da göremiyordum artık.Çok sorun çıkarmış olmamak adına (herikisininde çocukları uyumuştu) onları gönderdim ve yolun kalanını 10-20 km. arası bir hızla,arkadan gelen araçların korna ve küfürlerini duymazdan gelerek tamamladım.Benim ilk deneyimim olması bakımından hiç iyi olmadı bu.Hafiften cesaretim zedelendi...

Sevtap geçmiş olsun...
Ama moralini bozma... Bir toplantı yapalım da bu tür aksaklıkları anlatalım bak neler çıkacak ortaya...
Bir de kesinlikle destek iste... Kaç km. uzakta olursak olalım, bizden de destek istemeliydin.
Konvoy, gittiği araç sayısı ile dönmek zorunda çünkü... tekrar geçmiş olsun, kal sağlıcakla...