Sedat paşam derdimize tez çare istiyoruz....
Ankarada ki gezi fotolarına bakmak mı yoksa oralara gidip aynı yerleri gezmek mi daha az süre arada kalıyorum....
60188. üyemiz olarak sizce size kaç ay sonra sıra gelir devlet kapısına döndürmeyelimde
Muhtemelen serverdaki ana makinalardan kaynaklıdır sorun çokda anlarım ya sanki yapayım yorumumu
60188. üyemiz olarak sizce size kaç ay sonra sıra gelir devlet kapısına döndürmeyelimde
Muhtemelen serverdaki ana makinalardan kaynaklıdır sorun çokda anlarım ya sanki yapayım yorumumu
Sedat paşam derdimize tez çare istiyoruz....
Ankarada ki gezi fotolarına bakmak mı yoksa oralara gidip aynı yerleri gezmek mi daha az süre arada kalıyorum....
akşam giremedim vaz gectim en iyisi bu aralar seher vakti ..sakin oluyor.sulale kalabalık olunca 4x4 te rampada yetmiyor.BMC gibi SÖRVIR amcam oluyor vırvır.Sizde dağılın kardeşim.yarın gelin. neyse selamlar bunu böyle kabul edelim.elbet onada bir çözüm bulunur.
pek sevgili site yöneticileri..
ne olacak bu gezenbilir'in hali diyeceğim.. lakin kanser olmak üzereyim...
her bir sayfanın açılması yaklaşık 1 dk sürmekte.. bunun yanısıra kazara gittiğimiz gezilerin kazara çektiğimiz fotolarını yüklemek tam olarak 5 dk.. yani bildiğiniz çin işkencesi...
tüm bu durum siteye giriş sayımı oldukça azalttı...
zira tam gezenbilir.com a tıklayacakken... "iyisimi girme, yine kanser olacaksın" diyerek girmekten vazgeçiyorum...
var mıdır bir çözüm, yoksa siteye girmeyelim mi?
evet abi aynı durum bendede var....sana cevap yazayım dedim 1 dk.göndeeyim diycem tahminen 1 dk gezi fotolarına bakmak zaten işkence ötesi oldu girmedende duramıyorum siteye ama durum kötüye gtmekte gercektende....acil bi çaree ???