Gezenbilir Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 726
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,216
Ynt: Gezenbilir Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

böyle olursa... pzt gününe anca mangal resmi koyarız ;D ;D ;D

Etiketler

Mert o kadar sevinme valla, Yanlarında 1 traktör su getirir yine çamura batırırlar seni ;D

Bulent abi sende Cooper stt yokmu yahu ne at si. yoksa BF at mi vardi

BOSCH' Alıntı:
Mert o kadar sevinme valla, Yanlarında 1 traktör su getirir yine çamura batırırlar seni ;D

valla doğru söylüyorsun ;D ;D yaparlar mı yaparlar ;D

Tempus' Alıntı:
Ne panigi yahu ben STT var vinc var, Bulent abi batarsada birakmam orda Mert dusunsun ;D

yok yoooookkk... bülent abi batarsa kimseye bırakmam.. ben çekerim... o anın fotosu lazım olur bana ;D ;D ;D

bende bf at var Kürşat.......yaw yağmur yoksa yan tarafta hemen dere geçişi var kum var problem olmaz.....zaten ben bu ağırlıkla kafadan batarım .... ;D Mert te beni çeker keyfimize bakarız..... :D

red34' Alıntı:
bende bf at var Kürşat.......yaw yağmur yoksa yan tarafta hemen dere geçişi var kum var problem olmaz.....zaten ben bu ağırlıkla kafadan batarım .... ;D Mert te beni çeker keyfimize bakarız..... :D

ya işte olay budur yaaaa....

aslan abim diye boş yere yağlamadım ben.... ;D

ama burda bir terslik... herkes birbirni kurtardı da.. daha bir kişi bana ""seni kurtarırım"" demedi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

red34' Alıntı:
ah Kürşat ah .. yarama tuz basıyorsun... ;) h-1 olsa hemen atlarım olaya ....neyse bakacağız artık geleceğe.......
bülent abi niye dolmuş koyuyorlar sna senin aramanın nesivarki? :smiley: bu arada rubicon bencede yakışır sana hummer alana kadar

tamamda Bulent abide AT olmasi onemli degil Bulent abi camurlu yerde arabasini parkedip benim arabaya gecebilir ;D Mert in camur var girmem deme sansi yok ;D

eraykucuk' Alıntı:
benim bildiğim bülent abi böyle yağcılıklara pabuç bırakmaz beaa :smiley:

olm sen kimin tarafındasın....

benim yanımda olman lazım... mazlumu desteklemen lazımmm ;D ;D ;D

saol Eray ... ;) bu arada şimdi haberlerde gecti HUMMER ın üretimine son veriyorlarmış ... :mad: adiler ben alamadan bitirdiler işi..... :-[ neyse rubicon a takılırız bizde.... :D dolmuş işini anlamadım abisi... ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR