Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,745
Ynt: Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008 Pazar)

Bu yemekte de gördük ki, her geçen gün katlanarak büyüyen bir aileyiz ve ailecek tadı damakta kalacak bir Gezenbilir etkinliği daha gerçekleştirdik. Bu unutulmaz etkinliği başından sonuna kadar organize edip, en küçük detayına kadar düşünerek bizlere kusursuz bir gün yaşatan Uğur KALAYCI'ya... Bu unutulmaz günde bizleri ağırlayan ve bizleri doyurarak bir imkansızı başaran Fusa Restaurant sahiplerine ve çalışanlarına... İlgi ve alakalarını bizlerden eksik etmeyen, doğa sporları ve offroad severler için Şile'ye yatırım sözü veren belediye başkanı Sayın Can TABAKOĞLU'na... Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan basın mensubu değerli dostlarımıza... Enerjileriyle bu güzel günü var eden tüm dostlarımıza;

Sonsuz teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız...

Etiketler

Sedat ayıp oluyor okadar çiğ böreği yiyen bana teşekkür yok mu ;D
şaka bi yana Uğur abi başta olmak üzere emeği ve sevgisi olan herkese tekrar sonsuz teşekkür ederim

başta Uğur abiye ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz gayet başarılı bir organizasyon oldu

ben de ne oldu da Sedat beni ekti diyordum, cigborek yemis,
böylece 2008 in olayi da tamamlanmis oldu, dimi Sedat?

ordan mutlu bir kare

arkadaşlar hepinize çoook teşekkür ederim çok güzel bir gündü off-road grubuna ayrıyeten teşekkür ederim

Bence eksik olan ve bir daha ki buluşmada olması gereken, herkesin yakasına ismini yazması olacaktır
Daha çabuk tanışmak için bu lazımdı bence....Herhalde bir ayıbı yoktur