Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,722
Ynt: Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008 Pazar)

Bu yemekte de gördük ki, her geçen gün katlanarak büyüyen bir aileyiz ve ailecek tadı damakta kalacak bir Gezenbilir etkinliği daha gerçekleştirdik. Bu unutulmaz etkinliği başından sonuna kadar organize edip, en küçük detayına kadar düşünerek bizlere kusursuz bir gün yaşatan Uğur KALAYCI'ya... Bu unutulmaz günde bizleri ağırlayan ve bizleri doyurarak bir imkansızı başaran Fusa Restaurant sahiplerine ve çalışanlarına... İlgi ve alakalarını bizlerden eksik etmeyen, doğa sporları ve offroad severler için Şile'ye yatırım sözü veren belediye başkanı Sayın Can TABAKOĞLU'na... Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan basın mensubu değerli dostlarımıza... Enerjileriyle bu güzel günü var eden tüm dostlarımıza;

Sonsuz teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız...

Etiketler

Sedat ayıp oluyor okadar çiğ böreği yiyen bana teşekkür yok mu ;D
şaka bi yana Uğur abi başta olmak üzere emeği ve sevgisi olan herkese tekrar sonsuz teşekkür ederim

ben de ne oldu da Sedat beni ekti diyordum, cigborek yemis,
böylece 2008 in olayi da tamamlanmis oldu, dimi Sedat?

ordan mutlu bir kare

765356.jpg

arkadaşlar hepinize çoook teşekkür ederim çok güzel bir gündü off-road grubuna ayrıyeten teşekkür ederim

765359.jpg

Bence eksik olan ve bir daha ki buluşmada olması gereken, herkesin yakasına ismini yazması olacaktır :smiley:
Daha çabuk tanışmak için bu lazımdı bence....Herhalde bir ayıbı yoktur :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,931
Kayıtlı Üye Sayımız
166,707
Kaydolan Son Üyemiz
Yoldaki Adam

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR