Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,495
Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008 Pazar)

caner yine döktürmüşsün...fotoğrafların çok güzel görünüyor gerçekten....
Bu arada yemek fotoğrafı da çok iyi olmuş :smiley:

Etiketler

fotoğrafları ile bize katkı sağlayan arkadaşlara teşekkürler ;)

Arkadaşlar müthiş müthiş müthiş.. Süper bir gündü, hepiniz tek tek harikasınız bence

Eğer picasa programını yüklerseniz tek tıkla indirebilirsiniz resimleri
http://picasaweb.google.com.tr/mcenkyetis/2007_01_13_Sile_Gezenbilir?authkey=RSwC7_2ZK3M
Tekrar görüşmek dileğiyle

Herkese çok teşekkür ederiz, çok güzel bir gündü, fotoğraf çeken arkadaşların ellerine gözlerine sağlık, çok şık pozlar :smiley:
Buluşmaların devamını Adana Kebap ile mi getirsek ? mesela Yüzevler kebapçısı Adana'yı ayağımıza getiriyor :smiley: orayı da kapatabiliriz

Mert Yüzevler konusunda yardımcı olurum..Sahibi arkadaşımdır :D

Siz kebap deyin organizasyonu ben hemen yaparım :D :D :D

Bizim bir Adanalılar grubumuz var,18 kasımda ciger partisi yapmıştık,gerçekten herkes cok memnun kalmıştı ;)

Bu da o ciger partisinden bir kare :smiley:

Dikkat hepsi Adanalıdır :D :D :D

cigerpartisi.jpg

Organizasyonu ayarlamaya hemen bugün başlıyorum ;)

Tarih vermeniz gerekiyor??

HANIM, ZATEN ŞİŞMANLADIN DİYOR. BU GİDİŞLE EVE ALMAYACAK ;D
ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN OLSUN DEĞİL Mİ?

bir keresinde adanaya gittigimde 4 gun boyunca ortalama gunde 10 ar porsiyondan (porsiyonlar gercekten 100 gr ise) birer kilo kebap yemistim. bir kac kilo fazlam ordan kalmadır :smiley:)) benim yerime de yiyiniz efenim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR