KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Terkos Parkurları Off Road Gezisi (4 Mart 2007)
mert geçmiş olsun. dün pajerolu erhan aradı.. daha doğrusu arabana geçmiş olsun. bende 2002 model wranglerimin motorunu yakmıştım ormanda.. bunlar bu işin parçası
Herkese çok teşekkür ederim, benim motor masrafı zaten yapılması gereken bir masraftı o yüzden pek üzülmüyorum, bundan sonra artık sıfır kilometre bir 300TDI ile parkurlara geri dönücem arkadaşlar
Belki ekstra intercooler ile TD5 performansında bir 300TDI ile de dönebilirim
Semih hocam hiç dert değildi benim için vinci yeni almıştım test ediyordum zaten ama tabii ki her çamur geçişinde batıcağın bir parkur kesinlikle keyif vermez, senin açından keyifsiz olur
bu arada 2 günde yaklaşık 20 vinçleme ile vinci bayağı bi test etmiş olduk t-max sağlam çıktı valla
motoprest' Alıntı:
uygun lastik ve ekipman olmadan araziye girmeme kararı verdim . çamurda kalmak sorun değil ama ekipteki arkadaşlara ekstradan yük olmak çok zaman kaybettiriyor.üst üste araç vinçlemek bir süre sonra çok yorucu oluyor .emeği geçen arkadaşların hakkı ödenmez
Turuncuyu diyosun galiba, o araçtan daha ağır, o zaten Bobtail denen standart RR nin kesilmiş hali, Defender'dan da daha ağır Disco, 2 ton ağırlığı var
AYDURAN' Alıntı:
Diğer araçlardan dahamı ağır? Mesala Kırmızı Range Rover var ondan dahamı ağır? O araçta dehşet birşey yaw...Şaha bile kalkıyor at gibi