Gezenbilir'de Bölgesel Toplantılar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cempercimli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,156

cempercimli

Ana Kamp
herkese merhabalar...
bunu yeni bir konu degil , gezenbilir ailesinin bir evladı olarak icimden gecen düsünce olarak görürmüsünüz
bence gezenbilir bir aile.ve bu aile görüdügüm kadarıyla internet portalından dışarı taşmıs durumda...
benim aklıma gelen bir fikiri sizinle paylasmak istiyorum...
nasıl uygulanacagı ve devamıyla ilgili fazla bir fikrim yok ama
ben fazla uzatmadan konuyu acıklayım...
bu ailenin bölgesel olarak bulusmalar yapmasını öneriyorum
mesela ben kocaelinde okuyorum.burdaki gezenbilir üyeleriyle bulusmak.söylesi yapmak istiyorum...
mesela yapılan gezilere bölgesel baglantılar kurularak gidilmesi...
yani biraz daha üyeler arasında baglantı kurulması...
fikrim belki mantıksız gelebilir.umarım uygulanır...bu konuda üstüme düsen seyler olursa hic cekinmeden ugrasabilirim....
herkse sevgilerle...
konunun devamını bekliyorum....
özellikle sedat abinin bu konuya olan destegini merak ediyorum

Etiketler
Ynt: Gezenbilir'de Bölgesel Toplantılar...

cempercimli' Alıntı:
herkese merhabalar...
bunu yeni bir konu degil , gezenbilir ailesinin bir evladı olarak icimden gecen düsünce olarak görürmüsünüz
bence gezenbilir bir aile.ve bu aile görüdügüm kadarıyla internet portalından dışarı taşmıs durumda...
benim aklıma gelen bir fikiri sizinle paylasmak istiyorum...
nasıl uygulanacagı ve devamıyla ilgili fazla bir fikrim yok ama
ben fazla uzatmadan konuyu acıklayım...
bu ailenin bölgesel olarak bulusmalar yapmasını öneriyorum
mesela ben kocaelinde okuyorum.burdaki gezenbilir üyeleriyle bulusmak.söylesi yapmak istiyorum...
mesela yapılan gezilere bölgesel baglantılar kurularak gidilmesi...
yani biraz daha üyeler arasında baglantı kurulması...
fikrim belki mantıksız gelebilir.umarım uygulanır...bu konuda üstüme düsen seyler olursa hic cekinmeden ugrasabilirim....
herkse sevgilerle...
konunun devamını bekliyorum....
özellikle sedat abinin bu konuya olan destegini merak ediyorum
Kesinlikle katılıyorum.Hatta bölge temsilcisi/yöneticisi atansın yada seçilsin.Bölgeyle ilgili oluşumlara önderlik etsin.(Çok yeni bir üyeyim umarım ukalalık olarak görmezsiniz sadece fikir beyanı)

izmir , istanbul , ankara vs pek çok şehir buluşuyor aslında..
toplanmak için bir aktivite gezi vs düzenleseniz şehrinizde kimse size hayır toplanmayın demez :smiley:
Ama mesela biz istanbuldayız. Adana da olan arkadaşlar için buradan düzenleme yapmak olmaz.

böyle bir bölüm var.

Türkiye de yaşayan Gezenbilir Üyeleri

burada her ildeki dostlarımız birbiri ile tanışabiliyor. sonrada birlikte etkinlikler düzenleyebiliyorlar.

hatta bu da kocaeli grubu : Gezenbilir Kocaeli Grubu

Gezenbilir'de kişiler veya küçük gruplar tarafından sürekli düzenlenen etkinlikler ve buluşmalar dışında, Gezenbilir'in üstlendiği ve yönetimin organizasyonuyla düzenlenen, artık geleneksel olmuş, büyük etkinliklerimiz de var.

Geçen sene mesela Gezenbilir Tanışma Yemeği ya da geçen sene olan ve bu sene tekrar olacak Gezenbilir Doğa Sporları Festivali, Kış Kampı gibi çeşitli etkinliklerimiz de oluyor.

Tabiki bunlar yetersiz sayılabilir, çünkü Gezenbilir her gün büyüyor. :smiley: Ama onun için her ilde üyeler tarafından düzenlenen sayısızca etkinlik var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,938
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR