fbmy
Kamp III
Ynt: gezenbilirde en çok tartışılan araçlar
Rica ederim
küçük ağa' Alıntı:Sayın Mesud bey bilgi için teşekkürler
Rica ederim

küçük ağa' Alıntı:Sayın Mesud bey bilgi için teşekkürler
küçük ağa' Alıntı:Sayın Burak bey profiline baktım aramızda bayağı bir yaş farkı varmış geçmişte 1960 model land roverim vardı arkadan şanzımanın bağlandığı yere geçen uzun seyyar bir şaft benzeri parçayı bağlarsın kaynak makinesini çalıştırırdı,harmanda sap döver saman çıkarırdı,kuyudan su çekebilirdin kaportasında kaynak yok full perçinliydi çünkü alimünyumdu,bu işleri yaparken su kaynatma işi olacağı için telis çuvala suyu döker radyatörün önüne damlatırsın çok dökersen bir tarafa su kaçar stop eder,sarı vites topuzunu kullandığında çıkmayacağı çamur olmaz ama sağ akısı kırmazsa,bozuk yolda arada bir duracaksın marş,şarj ve buna benzer parçaların cıvatalarını kontrol edeceksin düşebilir kullanılan cıvatalar metrik değil ingiliz dişi,düşmanın var ise kavga döğüş etmene gerek yoktur al bir LR hediye et belasını buldurursun hemde dünyanın en münafık milleti İngiliz emperyalizmine hizmet etmiş olursun ,LR ingiliz emperyalizminin alameti farikasıdır, daha dağarcığımda çok yazacak ve söylenecek söz varda bu kadar yeter sanırım.tuzla jip herne kadar yüzde yüz bizim değilsede zamanla geliştirilebilirdi,sizler bilmezsiniz sanırım eskiden bu japon arabalarıda çok su kaynatır yürümezdi zamanla hatalarını telafi edip en iyisini yapmayı bildiler benim japon araçlarını tercihim biraz duygusal batı menşeli araçlarda huzur bulamıyorum yedek parçasına para verdimmi aklıma ÇANAKKALEDE yatan şehid dedem geliyor mutsuz oluyorum ama siz binin para sizin zevk sizin benimki şahsi yaşadıklarım duygularım selam ve sevgiler sağlıcakla kalınız kalbini kırdığım varsa özür dilerim hakkınızı helal edin
Sayın Burak bey LR konusunda dolu değilim Land Rover yazısını görünce ingiliz keferesinin yaptıkları göz önüne geliyor birde İskenderun birinci dünya savaşında önce ingilizlerin saldırısına uğramış o günleri yaşayanların ağzından çekilen sıkıntıları dinleyerek büyüdük hala sağda solda köyde bir kazı işi yapsan topraktan top güllesi çıkıyor Antepli mehmet derler akrabamız vardı yemenden savaştan nasıl geldiklerini cami önünde anlatırdı çocuklar arap bir taraftan ingiliz diğer yandan yemek yok su yok ayakkabı köselesini geveleyerek açlığımızı bastırırdık diye çok dinledik,Iraka demokrasi götüren batılılar kendi askerlerine konuşlanacak bölge seçiyor İngilizin seçtiği bölge neresi kut,amarra, basra neden bu bölge derseniz birinci dünya savaşında ingilizlerin osmanlı ordusu karşısında en ağır mağlubiyeti aldıkları yerler,o yıllarda Türk askerine yardım eden beraberce ingilize karşı savaşan Iraklıların çocuklarından 92 yıl sonra intikamlarını alıyorlar sonuçta yazılacak konuşulacak söz çok bu ara bizlerde alakasız tartışmayla konuyu açan arkadaşımızın hakkını gasbettik ondanda özür dilerim ama direksiyonu tersten olan ukala milletide aracınıda sevemiyorum elimde değil kafasını şişirdiğim arkadaşlar haklarını helal etsinler selam,sevgi ve sağlıcakla kalınız lütfenBOBO' Alıntı:Sedat Bey LR konusunda çok dolu olduğunuz kesin.
Bir gezenbilir buluşmasında sizin ile tanışmak isterim.
Kısmet.
Saygı sevgi bizden.
Burak
küçük ağa' Alıntı:mitsubishi listeye eklenmiş onunda tartışılacak bildiğim kötü bir huyu var yazayım monoblok şaseli pajerolar sürücü hatasını asla affetmez sırt üstü YAN GELİP YATIVERİRLER eski model merdiven şaseli makaslı olanlarda bu huy daha azdır selamlar
küçük ağa' Alıntı:mitsubishi listeye eklenmiş onunda tartışılacak bildiğim kötü bir huyu var yazayım monoblok şaseli pajerolar sürücü hatasını asla affetmez sırt üstü YAN GELİP YATIVERİRLER eski model merdiven şaseli makaslı olanlarda bu huy daha azdır selamlar
Mesud bey videoları izledim tamamı sürücü hatası ilk iki videodakiler frenden son videodakide gaz pedalını daha aşağıda kullanmadığı için basit bir şekilde araçlarını devirmeyi becermişler araç geçeceği yamacın ortasında iken gaz pedalına yükleniyor yanlış ,düzde iken gaz pedalına orta seviyede yüklense araç uçarak kendini düze atar sorun yaşamazdı Ömer beyin dediği gibi adam kullandığı aracı tanımıyor araç ne yapsınfbmy' Alıntı:Youtube da böyle çok video var bende araçta mı bir sorun var diye düşünüyordum !
Hangisi monkok hangisi merdiven bilmiyorum ama bir kaç örnek ...