Gezenbilir'de Tekirdağ Civarından Kimler Var?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Bilbo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,861

Bilbo

www.masalkaravan.com
Yer
İstanbul / Tekirdağ
Web
www.masalkaravan.com
Selam,
3 senedir Tekirdağ'da yaşıyorum, 2 ay önce bir kafe işletmeye başladım, burasını Tekirdağ ve çevresindeki gezenbilir üyelerinin bulaşabileceği, turların düzenlenebileceği, bilgilerin fotoğrafların, videoların paylaşılabileceği bir nokta haline getirmeyi de düşünüyorum.
Ancak bu konuyu gezenbilir sitesinde dile getiriyor olmam fırsatçılık olarak algılanabilir diye de endişe ediyorum. Bu nedenle sizlerin görüşlerini almadan kafenin adresini vermek istemiyorum.
Bu konuda ki görüşlerinizi paylaşırsanız çok memnun olacağım.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir'de Tekirdağ Civarından Kimler Var?

ya dostum ne demek fırsatçılık
gurbette olsakta dostlarla dost mekanlarda buluşmak sevindirir beni

Hımmm... Birçok sitede yapılan organizasyonlar cafe ortamında ise insanlar en rahat edecekleri,sevdikleri sevildikleri ortamı seçerler... Sevildiğimiz bir yerde bizler niye olmayalım diyorum. Topu büyüklerime atıyorum...
Bunun fırsatçılık olarak adlandırılması hoş olmaz.. Güzel bir fikir... Tekirdağ'lı gezenbilirciler fikirlerini açıklar. Eğer site yönetimide fikir bildirirse sorun olmaz gibi geliyor..

güzel fikir gezenbilir ailesindeki arkadaşlar nerede olduklarını yazarsa gezi dönüşlerinde
tanımadığımız yerlerde durmaktansa aileden birilerinin yanına uğramak daha iyi olur
tabiki gezenbilir indirimlerinide unutmayalım ;D ;D ;D ;D

eksperoto' Alıntı:
güzel fikir gezenbilir ailesindeki arkadaşlar nerede olduklarını yazarsa gezi dönüşlerinde
tanımadığımız yerlerde durmaktansa aileden birilerinin yanına uğramak daha iyi olur
di mi ya nasıl aklıma gelmedi tebrikler serkan :D

Bence de güzel bir fikir. Biz ara sıra cafenize uğramak isteriz...

Biz İstanbul'da gelip Tekirdağ çevrelerinde geziyoruz, İstanbul'lularda gelebilirmi kafenize?

Çok haklısın Serkan, zaten bir yerlere gidiliyor ve bir şeyler yenilip, içiliyor, bu neden Gezenbilir Ailesinden birinin tesisinde olmasın, oralarda olan tüm arkadaşların senin mekanına uğramasını öneririm, tam bir çiftlik evi ortamına gitmiş olacaklar hem de :smiley:

eksperoto' Alıntı:

Neden fırsatçılık olsun.
Tekirdağ'lı Gezenbilir Ailesi üyelerinin buluşmalarını yapacağı uygun bir mekana sahip olmalarından daha güzel ne olabilir ki.?
Bizler İzmir'de buluşmalarımızı yapabilmek için sürekli mekan arayışı içinde oluyoruz.
Tekirdağ Grubu buluşmalarında Gezenbilir Ailesi grubuna bir de grup indirimi yaparsanız çok iyi olur.
Şimdiden başarılar dilerim.

Serkan, çiftliğin fotoğraflarını yüklesene buraya :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,008
Kayıtlı Üye Sayımız
166,756
Kaydolan Son Üyemiz
Ali Temiz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR