YOL SEDAT AÇIL Mesajlar 10,409 Tepkime Puanı 535 Yer İstanbul, Acıbadem Web www.sedatacil.com Telsiz Çağrı Kodu TB2FKL 25 Şub 2019 #65 bsayar' Alıntı: Bu davetiye ile her iki fuarada girebiliyormuyuz hem bot hem camp Genişletmek için tıkla ... Her iki fuara da girebilirsiniz. altçizgi' Alıntı: Davetiye alamıyorum ama yardımcı olabilecek varmı ? Genişletmek için tıkla ... Nasil bir hata aliyorsunuz acaba?
bsayar' Alıntı: Bu davetiye ile her iki fuarada girebiliyormuyuz hem bot hem camp Genişletmek için tıkla ... Her iki fuara da girebilirsiniz. altçizgi' Alıntı: Davetiye alamıyorum ama yardımcı olabilecek varmı ? Genişletmek için tıkla ... Nasil bir hata aliyorsunuz acaba?
A altçizgi Yeni Üye Mesajlar 7 Tepkime Puanı 1 25 Şub 2019 #66 YOL' Alıntı: Her iki fuara da girebilirsiniz. Nasil bir hata aliyorsunuz acaba? Genişletmek için tıkla ... Teşekkurler şimdi biraz daha uğraştırdı ama aldım çarşamba inşaallah geleceğim hoşçakalın
YOL' Alıntı: Her iki fuara da girebilirsiniz. Nasil bir hata aliyorsunuz acaba? Genişletmek için tıkla ... Teşekkurler şimdi biraz daha uğraştırdı ama aldım çarşamba inşaallah geleceğim hoşçakalın
M melihcc Ana Kamp Mesajlar 35 Tepkime Puanı 0 Yer Bulgaristan Web melihcc.spaces.live.com 26 Şub 2019 #67 Ücretsiz davetiye değil , % 20 indirimli bilet diyor Online Bilet Camp&Caravan Istanbul Kamp ve Karavan Fuarı 23 Şubat - 03 Mart 2019 %20 İndirimli
Ücretsiz davetiye değil , % 20 indirimli bilet diyor Online Bilet Camp&Caravan Istanbul Kamp ve Karavan Fuarı 23 Şubat - 03 Mart 2019 %20 İndirimli
C Cem U Yeni Üye Mesajlar 3 Tepkime Puanı 0 26 Şub 2019 #68 Merhaba, Bilgiyi diğer üye olduğum iş ve özel gruplara paylaşmamda sakınca yoktur umarım. Hem GEZENBİLİR hemde Fuarın tanıtımı olur diye düşündüm.
Merhaba, Bilgiyi diğer üye olduğum iş ve özel gruplara paylaşmamda sakınca yoktur umarım. Hem GEZENBİLİR hemde Fuarın tanıtımı olur diye düşündüm.
safari Bilal Tavukçu Mesajlar 22 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL Telsiz Çağrı Kodu TA2IXB 26 Şub 2019 #69 fuarda görüşmek üzere...
D Desem16 Yeni Üye Mesajlar 1 Tepkime Puanı 0 26 Şub 2019 #70 İyi günler ailemle birlikte şehir dışından katılmayı düşünüyorum. Ancak kafam karıştı bu davetiye ücretsiz mi indirimli mi?
İyi günler ailemle birlikte şehir dışından katılmayı düşünüyorum. Ancak kafam karıştı bu davetiye ücretsiz mi indirimli mi?
ilker 72 Zirve Mesajlar 1,271 Tepkime Puanı 867 Yer İstanbul 26 Şub 2019 #71 Desem16' Alıntı: İyi günler ailemle birlikte şehir dışından katılmayı düşünüyorum. Ancak kafam karıştı bu davetiye ücretsiz mi indirimli mi? Genişletmek için tıkla ... Ücretsiz
Desem16' Alıntı: İyi günler ailemle birlikte şehir dışından katılmayı düşünüyorum. Ancak kafam karıştı bu davetiye ücretsiz mi indirimli mi? Genişletmek için tıkla ... Ücretsiz
bektasagali Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 1 Yaş 42 Yer İstanbul/K.çekmece 26 Şub 2019 #72 Güzel bir organizasyon olur umarım. Emeği geçenlere teşekkürler.
Tga Dmry YENİ YAŞAM MODELLERİ GELİŞTİRME Mesajlar 20 Tepkime Puanı 3 Yer İstanbul 27 Şub 2019 #75 Üstad tşkler Saygılar
Sedatt_26 Yeni Üye Mesajlar 6 Tepkime Puanı 0 28 Şub 2019 #76 Merhabalar Davetiye almak istiyorum fakat sayfa açılmıyor başka link varmı acaba
T Tnryksl Ana Kamp Mesajlar 46 Tepkime Puanı 9 28 Şub 2019 #77 İşlem Gerçekleştirilirken Hata Oluştu. Yanlış ya da Geçersiz Promosyon Kodu Girdiniz diyor
T Tnryksl Ana Kamp Mesajlar 46 Tepkime Puanı 9 28 Şub 2019 #78 Dün eşimin de ısrarıyla kamp eşyaları almaya karar verip bugün bu maili görünce vardır bir hayır dedim ama hata veriyor. Mümkünse yenileyebilirmisiniz kodu
Dün eşimin de ısrarıyla kamp eşyaları almaya karar verip bugün bu maili görünce vardır bir hayır dedim ama hata veriyor. Mümkünse yenileyebilirmisiniz kodu
Sedatt_26 Yeni Üye Mesajlar 6 Tepkime Puanı 0 28 Şub 2019 #79 Hayko' Alıntı: Sedat bey, Davetiyemi aldım teşekkür ederim, cumartesi günü fuardayım tanışabilmek dileğiyle. Genişletmek için tıkla ... Merhaba nasıl aldını acaba tıklıyorum açılmıyor
Hayko' Alıntı: Sedat bey, Davetiyemi aldım teşekkür ederim, cumartesi günü fuardayım tanışabilmek dileğiyle. Genişletmek için tıkla ... Merhaba nasıl aldını acaba tıklıyorum açılmıyor
YOL SEDAT AÇIL Mesajlar 10,409 Tepkime Puanı 535 Yer İstanbul, Acıbadem Web www.sedatacil.com Telsiz Çağrı Kodu TB2FKL 28 Şub 2019 #80 Arkadaşlar merhaba, Yoğun talep nedeniyle kota çok çabuk tükeniyor, durumu hemen fuar yönetimine iletiyorum.
Arkadaşlar merhaba, Yoğun talep nedeniyle kota çok çabuk tükeniyor, durumu hemen fuar yönetimine iletiyorum.