Ah Ergun Bey, hayırlısı olsun ama uykusuz geceler başlar...hata yaptınız bence... Jeepi için intihar edeni, karısından boşananı biliyorum ama en kötüsü satmaktır... Allah sabır versin..
Benim ki satsam da gitmez, sabah kalkınca bir bakarsın kapıya gelmiş ;D
Demin konuşuyorduk komşu gördü yine, beni deli sanıyorlar bir türlü inandıramadım konuştuğuna :
Benim ki satsam da gitmez, sabah kalkınca bir bakarsın kapıya gelmiş ;D
Demin konuşuyorduk komşu gördü yine, beni deli sanıyorlar bir türlü inandıramadım konuştuğuna :
antalyaya gittiğini yeni gördüm en ufak arızada dağıtıcaklar yavruyu güzelim cj son günlerini yaşıyor
benim canavar azmı çekti antalyadaki ustalardan
neyse ben cj mi nar çiceğine boyatıyım da onu hatırlatacak bir cj olsun bari sitede
Deniz hayırlı olsun , Ergun bey geçmiş olsun öylesini bidaha zor bulursunuz, Orkun konuşurken kaputunun yan taraflarını okşa CJ lerin çok hoşuna gider ;D
ergun abi hayırlısı olsun..senin proje hard offroadlamı ilgili...yok benim öyle bir düşüncem var ama bendeki cj ye de kıyamıyorum..başka bir taka niyetindeyim..senin niyetinde bu mu?
ergun abi hayırlısı olsun..senin proje hard offroadlamı ilgili...yok benim öyle bir düşüncem var ama bendeki cj ye de kıyamıyorum..başka bir taka niyetindeyim..senin niyetinde bu mu?
Ben şimdi ZJ'nin tüm bakımlarını yaptırıp onuda vereceğim, Şu anda bir XJ arıyorum. Çok sert offroad'lara girmeyeceğim, bu yüzden mesela diff. kilit istemiyorum. Ama kesinlik 35" lastik takılacak , ön arka demir tampon ve öne vinç, geniş dodikler, tavanada sepet (stepne tavana). Bu kadar tek araştırdığım 35" lastikte arabada ne değişiklik yapılmalı ( belkide gerekmiyor.)
Ben şimdi ZJ'nin tüm bakımlarını yaptırıp onuda vereceğim, Şu anda bir XJ arıyorum. Çok sert offroad'lara girmeyeceğim, bu yüzden mesela diff. kilit istemiyorum. Ama kesinlik 35" lastik takılacak , ön arka demir tampon ve öne vinç, geniş dodikler, tavanada sepet (stepne tavana). Bu kadar tek araştırdığım 35" lastikte arabada ne değişiklik yapılmalı ( belkide gerekmiyor.)