Ozan hayırlıolsun diyelimmi sattınmı cj5 ???ozanyur' Alıntı:ah ah cj olsunda aksı kırılsın
ne beter bişeymiş bu cj, hakkaten virüsmüş, yarın bir gün yeni sahibine teslim edicem, iki gündür cj siz ne yapıcam diye düşünüyorum
Tamam abi eve dönüyorumdiscovery-V8' Alıntı:Yunus evine dön ;D
Böyle şeyler LR da olmaz, "aks kırılır yen içinde kalır" kimsenin haberi olmaz ;D
Ozan alacagın araç 15 yaş üstü olsun rahat edersin duygusal baglamdaozanyur' Alıntı:xj almak istiyorum ama bir tane zj gördüm bir arkadaş alacakmıs o almazsa ben alabilirim
yunus bager' Alıntı:Ozan alacagın araç 15 yaş üstü olsun rahat edersin duygusal baglamda
hasanfb' Alıntı:ozan xj yakışır sana ama uzun boyluysan sığmayabilirsin zj'de rahat edersin..![]()
ates' Alıntı:hayırlı olsun sana tavsiyede bulunmaya gerek yok en az bizim kadar tanıyosun araçları kendine en uygun doğru aracı çok rahat seçebilirsin, ne alırsan al sonuçta jeep olsun çamurdan olsun![]()
Ozan ben geçenlerde bir 3,9 v8 defender kullandım hala rüyalarıma giriyorozanyur' Alıntı:ben saf tutmuyorum abi, yere yakın olmayan her aracı severim ;D