selamlar..
bence kolay kolay birşey olmaz umut abi!hiç önden halat baglamadım ama sonuçta sentetik malzemenin kaplamaya kolay kolay zarar verecegini sanmıyorum...bendeki mapalar orjinal krom sonradan kaplanmışa göre daha saglıklıda olabilir!
Uğur Bey'i tanımıyorum, aracını görmedim. Ama Tuncay Bey'i tanıyorum ve aracını gördüm. Piyasada gezen CJ - 7'lerin içinde eeeeeen düzgünü... Daha temizi, daha orjinali var diyen yanılır.
Konunun en başından beri yırtınıyorum; ABİCİM YAZIKTIR GÜNAHTIR SOKMA ŞU ARABAYI ARAZİYE, ÇİZME, HIRPALAMA, GÜNAH O KUMLANMIŞ ŞASEYE, GÜNAH O KROM PARÇALARA. 5- 6 bine al bir tane standart CJ-5 anasını belle, zevkini onda al.
Kayışdağı muhabbetinde gözlerine baktım. Arabanı seviyorsun, üstüne titriyorsun. Maddi olarak benimkiyle kıyaslarsan 2 tane benim araba gibi alırsın. Manevi yönü gözünün içine bakınca anlaşılıyor.
Samimiyetine güvenerek yazdım Tuncay Bey, umarım darılıp kızmassın.
benim cj maceram askerligimin dahi öncesinden başlıyor.
şu ana kadar 5 cj sahibi oldum ve bu cj min harici yine aynı renk kırmızı bir tanecj 5im daha var ;D..bir dönem bıkınlık verdi ve daha da binmeyecegim demiştim..yaklaşık 2,5 sene cjsiz kaldım..ama olmuyor alışkanlık işte hem kullanması hem ugraştırması zevk veriyor
cj de özellikle yaz mevsimlerinde üstünü açıp dagda bayırda gezmenin zevkini bir başka arazi aracında bulamadım..ne problem çıkarsa çıksın hiç arazide bırakmadı.hatta hiç çekilme hadisesi bile olmadı bir şekilde yürütüyorum..birde eskiye can verme mutlulugu var..seviyorum kısacası cj yi.....
bu arada hakan merak etme kolay kolay cj mi üzmedim..üzmemde