Gezenbilir'in CJ' leri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 225,012
Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri

Gönlünüz rahat olsun çakır bey. eski sahipleri hep ''hey gidi diye,, başlarlar cümleye..

Etiketler

Önümüzdeki hafta hayırlısıyla cj5 alarak aranıza katılıyorum.Bir hayal gerçek olacak yani ;D

ozanozturk1' Alıntı:
Önümüzdeki hafta hayırlısıyla cj5 alarak aranıza katılıyorum.Bir hayal gerçek olacak yani ;D
Adaş hayırlısı olsun ben daha bir günlüğüm ama kedi gibi tırmanıyor.Maşallah.. ;D ;D

ozanozturk1' Alıntı:

allah hayırlı etsin.bende fazla olmadı cj alalı.2 ay falan oldu..cj sahibi olmak bağımlılık yaratan bir duygu .. diyorum ben.

Naturalist61' Alıntı:
Adaş hayırlısı olsun ben daha bir günlüğüm ama kedi gibi tırmanıyor.Maşallah.. ;D ;D

Benimde kedi gibi tırmanıyor yazdığım mesajlarımı görüceksiniz inşallah burada ;D

zeynelyesilbas' Alıntı:
allah hayırlı etsin.bende fazla olmadı cj alalı.2 ay falan oldu..cj sahibi olmak bağımlılık yaratan bir duygu .. diyorum ben.

Böyle bağımlılık yaratması hakkındaki mesajları görünce heyecandan yerimde duramıyorum her gece en az yarım saat cj5le ilgili hayaller kuruyorum ;D Nasıl bir şeymiş bu böyle daha almadan neler yaşattı bana kendi çapımda ;D

peynirci09' Alıntı:
bende satmak istiyorum aracımı ciddi alıcılara pazarlılı saygılar...

İNSAN CJDEN KOPAMIYORUM KAÇ TANE ARABAMIZ OLDU AMA BU BAMBAŞKAYDI. ALDIĞIM GEÇE UYKU GİRMEDİ GÖZÜME. AMA SATMALIYIM 18900 YAPTIK FİYATI...GERÇEKTEN TEMİZ ARAÇ ALMAK İSTEYENE..HERŞEYİ İİY VERGİSİDE YAKITI DA LPG DE AZ YAKIYOR....SAYGILAR

hasanfb' Alıntı:
Ruhsattan CJ-7 yazıyor... ölçüler tam dodikler en genişinden..
Yarım kapıları takınca dodiklerle kısa gözüküyor

Bildiğim duyduğum öğrendiğim kadarıyla türkiyedeki sayılı orjinal CJ-7'lerden biriside nam-ı diğer kırmızı