Buda bizim natali, anlaşılacağı uzere dişidir kendileri
7-8 yıldır bizde yaşı 12+ olduğunu tahmin ediyoruz
akıllı ve inatçıdır ilaçlarını almamak için elinden geleni yapar
etin arasına konulmuş hapı ilk gün yutturabilirsiniz 2 gun eti çiğner hapı çıkarır
binlerce hazır mama tanesinin içinden hapı ayırır
veterinerin yanına ilk gün gider ikinci gün adam arabasından inince tanır, kaçar
hastaysa başını dizime koyar, kaşlarını kaldırıp dertli dertli bakar
(bu arada geçtiğimiz ay kefeni zor yırtmıştı, bir sabah geldik ki şirketin bahçesi kan gölü olmuş kızımız bitkin ve ağlamaklı
1 veteriner ofisi ve 1 hayvan hastanesi dolaştırdım tek taraflı burun kanaması ve ihtiyarlıktan dolayı kan durmaması teşhisi ve 2 gün ev istirahati ayağa diktik)
[attachment=1]
çok şeker bişi bu . bi keresinde aynısı kendi halindeki rota gitti bulaştı. rot pek bişi yapmak istemiyodu başta ama sonra sabrı tükendi .. onu rotun ağzından almıştık. yere bırakınca dönüp dönüp gene rota saldırıyodu neyse ki rot laf dinliyomuş sahibi azarlıyınca bişi yapmadı.
Hayvanları çok seven ancak yakınıma geldiğinde korkan biri olarak bu sayfayı yakından takip edeceğim...en çok kedilerden korkuyorum,omuzuma kadar çıktıkları için...kedikadar olmasa da yaklaşmaya çalısan köpeklerden de ürküyorum.Ama çok sevimli dostlar,resimlere bayıldım.
buda benim canım..
Quintin von Tronje eskiden çiftlik köpeğiydi ticari amaçlı bir yaşantısı varmış şimdi benimle yaşıyor emekli oldu benim için en değerli canlı..[attachment=2][attachment=3][attachment=1]
Sokak köpeklerine,ırkı belli olmayan köpeklere büyük saygım ve sevgim var. Bende kendi köpeğimi 1 yıla yakın bir zamandır sokak köpeği diye besledim,eğitime gittiğinde cins olduğu ortaya çıktı.Açıkcası cins olup olmamasıda umrumda değil,onu hiç birşeye değişmem.. Ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum ve köpeğinizide gerçekten çok beğendim,haydut gibi hınzır bir havası var keratanın.. Maşallah
en sevdigim kopekler kurt turleridir, alman kurdu veya sibirya kurdu. 5 tanesini apartman dairemde beslerim heralde o kadar seviyorum
ama birkac kere barinaga gidip oralardaki kopekleri gorunce , beykoz ormanlarindaki toplanip ormana salinmis okak kopeklerini gorunce bu ulkede bu sokak kopekleri sorunu bitene kadar cins kopek almamaya karar verdim. gerci en son yedikule hayvan barinagina gittigimde danua-boxer-pitbull-3x alman kurdu- onlarca teriyer, golden, husky ve aklima gelmeyen daha bir suru kopek gordum. su an evimde sokakdan yavruyken alinmis arka bacagi ameliyat ettirilmis bir sokak kurdu var 8 yasina geldi, Adi bariton fotografini yukliycem en kisa zamanda. Simdi yine sokakdan veya barinakdan bir yavru daha almayi planliyorum, bahceli bir ev aldigimda muhtemelen en az 5 tane olucaklar. hayvansever herkesi seviyorum, ama sokak hayvanini evine alip besleyenleri iki kat daha fazla seviyorum
bu yolladigim fotograf yedikule hayvan barinagina ziyaretimde kendisini teriyer sanip kucagima oturan danua efe