Ynt: Gezenbilir'in İki Tekerleri
İbrahim ÖNGÜN' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba.
Ben İbrahim,motosikletim YBR 125.Bu bana yetiyor ama insan arasıra ''En az motor 250'lik olmalı'' diyor.
Motorla uzun yolculuklar yapmadığım için(Genellikle kısa mesafede günlük kullanımlarda,yayla yollarında falan kullanıyorum.) yüksek cc'li motorlara hiç ihtiyaç duymadım.Çocukluğumdanberi zaman zaman motor kullanırım ama oldum olası yüksek cc'li motorlardan hep tırsmışımdır.Artık yaş ta ilerleyince insan motorla çok haşırneşir olamıyor.Yok yanım ağrıdı,yok belim ağrıdı vs.vs.
Belki bir gün olur,ya nasip.
Tekeriniz hep düz bassın,saygı ile.
Merhaba İbrahim bey,
Uzun yol gitmiyor iseniz YBR 125 gayet yeterli ve yakışıklı bir motor.
Hatta ve hatta bu motorla Dünya turu yapanlar da oldu: Elke ve Gustavo:
http://www.re-moto.com/the_motorcycles.php?lang=tr
Ancak ve lakin, yaşınızı bilmemekle beraber, "Artık yaş ta ilerleyince insan motorla çok haşır neşir olamıyor.Yok yanım ağrıdı,yok belim ağrıdı vs.vs." cümlenize katılmadığımı beyan etmekten geri kalamıyorum
Seneler önce bir forumda İngiltere'den gelip Katmandu'ya gitmekte olana bir İngiliz Motorcu'yu misafir eden Türk motordaşın yazdıklarını gördüm: Adam 70 yaşındaydı ve sakatlığından ötürü tek bastonla yürüyordu, bu bana cesaret verdi
Sonuç olarak, uzun yola gitmiyorsanız 125 yeter, gidiyorsanız da en az 500'lük gerek derim.
Tabi gençliğimde Mobilet-125- çok sonraları 250-500 şeklinde yol aldım.
Lütfen soldaki linkime bir göz atınız, 2012 yılında bir sene motora binmedikten sonra aniden yapılan güzergah hk.
Aslında altın vuruşu bu yaza sakladım ama avatarımdaki 7 yıllık kedimi emanet edecek bir yeri henüz bulamadım.