KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenebilir Karavan Grubu 2010 En İyi Kamp Fotoğrafı
Birinci sıradaki fotoğrafın konusu derede kurulmuş koltukarda oturarak serinleyen Aybek ailesi. İkinci sıradaki fotoğraf yine aynı şekilde serinleyen Babadağ ailesinden oluşuyor.
Demek ki 2011 deki fotoraf yarışmasında birinciliği elde etmek için ne yapacağız?
Niagara Şelalesinin tam döküldüğü noktaya tezgah kuracağız ;D
Senin şike yaptığını vb ima etmedim ben, açık ara farkı görünce senin esprini devam ettirdim sadece...
Keza ben kimin hangi fotoğrafa oy verdiğini bilemem ki...
taiga' Alıntı:
Levent hocam,
Senin şike yaptığını vb ima etmedim ben, açık ara farkı görünce senin esprini devam ettirdim sadece...
Keza ben kimin hangi fotoğrafa oy verdiğini bilemem ki...
Eeee.Yusuf ,evede yerleştin(Allah ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin) artık yönünü yeni bir ducato'ya çevirebilirsin.Nasılsa sucuk ekmek beleş Tebrikler.
Enver abi haklısınız ama bu aralar biraz beklemedeyim yeni ducato çalışması için zamana ihtiyacım var bu hafta sonu 2009 model 15m3 ducato ile evi taşıdım araba çok hoşuma gitti çok donanımlı ve konforlu bir araç becerebilirsem ileride o arabadan yapmak istiyorum nasip bakalım zaman gösterecek.
Yusuf, güzel fotoğrafın hakettiği dereceyi aldı; kutlarım.
Ayrıca yeni evinizde sana ve ailene sağlıklı bir yaşam dilerim. Kendi evinde oturmak güzeldir; gir diyen yok, çık diyen yok!...
Çok teşekkürler Cavid abi,yalnız şu varki güzel şeyler zor elde ediliyor herşeyin bir zamanı var umarım karavanında güzelinin zamanı kısa olur hepimiz için
Yusuf öncelikle kutlarım.
Bence gezenbilir karavan gurubu bu yarışmada birinciliği;
Sevgi,saygı,yardımlaşma ,hoşgörü,paylaşma adına yusuf kardeşimize sunmuştur.
Bu yüreğinle sağlıklı ve mutlu yaşaman dileğimle gözlerinden öperim.
Bunları sucuktan pay almak için yazmadım. : :-* :'(