Gezi Arkadaşları Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan robenson Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,194

robenson

Yeni Üye
benim gibi, erken emekli olup, sıkı disipline bağlı işi olmayan, ununu elemiş ama hayattan elenmemiş elenmeye de niyeti olmayan, doğa,yürüyüş, fotoğraf,deniz, hele gezi dendi mi yüreğinin kıpırdadığını , kanının coştuğunu hisseden, yurt dışı gezilerini, tarih, mitoloji ve arkeoloji ile zenginleştiren, hadi dendi mi sırt çantasını kapıp gelebilecek, hayatın anlamının ; anlamlı yaşamak olduğuna inanan arkadaşlar arıyorum.
çoğu solo 23 ülke gezdim son iki yıl içinde, daha da gezmek, tanımak ve fotoğraf çekmek istiyorum.arayın beni , belki müştereklerimiz ağır basar, yeni projeler koyarız ortaya, sonra da gerçekleştirmenin hazzını yaşarız.

Etiketler
Ynt: Gezi Arkadaşları Arıyorum

Merhaba Robenson,

Emekli annem ve babam ocak yada subat ayları civarında brezilyaya 30-45 gün civarında bir geziye cıkmayı düşünüyorlar. Geçen sene 30 gün mısırda kaldılar ondan önceki yılda 45 gün uzakdoğuya gitmişlerdi.
Bu konuda belki görüşebiliriz.

Ynt: Gezi Arkadaşları Arıyorum

Bende sizin gibi erken emekli oldum.Gezmeyi çok seviyorum. Arkadaşlarımla yaptığımız planlar nedense hep iptal oluyor. Ya izin sorunları,ya maddi sorunları vs. oluyor. Benim gibi insanların olabileceği ve onlarıda internette bulabileceğimi düşündüm. Böylece bu güzel siteyi buldum ve bugün üye oldum.Yeni projelerinizi bilmek isterim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR