Gezi planı

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lazomania Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,835

lazomania

doğa ile başbaşa kalmak
Mesajlar
1
Tepkime Puanı
0
Yer
istanbul
Selamunaleykum arkadaşlar. Ben siteye yeni oldum fakat 2 aydır takip ediyorum. 5 ay önce bir arkadasımla 20 haziran - 19 temmuz tarihleri arasında trabzon, rize, artin, günü birlik gürcistan, samsun ve en son bolu abant olmak üzere kamplı bir gezi planımız var. Bana bu geziyle ilgili ne gibi tavsiyelerin olur. Yanımda gotureceğim esyalardan tutun, oralardaki tehlikelere kadar, kamp hakkında yapmam gerekenlerden vs. Bana tavsiyede bulunursanız sevinirim.. Saygılarıma
 

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Mesajlar
1,533,641
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst