Gezi Rotası - Yamanlar - Emiralem - Yoğurtçu Kalesi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Evren UYANIK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,815

Evren UYANIK

Kamp II
Mesajlar
227
Tepkime Puanı
2
Yer
İzmir
Web
www.evrenuyanik.com
Seferihisar gezisi öncesi form tutmak için bugün Karagöl yolundan Emiralem'e geçip oradan da Yoğurtçu Kalesi'ne gittim.

Yol genel olarak keyifli ve manzaralar güzeldi. Emiralem'e yaklaşırken yolun orta kesimlerinde 1-2 kilometrelik bölüm biraz bozuktu, arabanın altını vurmamak için yavaş geçmem gerekti. Diğer kısımlar rahat geçti.

Göktepe'den Menemen-Manisa yoluna çıktıktan sonra Akgedik civarından tekrar içeri girerek Yoğurtçu Kalesi'ne yöneldim. Kaleyi gördükten sonra niyetim o taraftaki yollardan tekrar Karagöl civarına çıkıp Sarnıç üzerinden Manisa-İzmir yoluna bağlanarak eve dönmekti. Ancak saat gecikip, benzin azalıp, beden de yorulunca o rotayı başka bir güne bırakıp taş ocağından geri dönerek çevre yolundan İzmir'e döndüm.

Rotayı ve fotoğrafları aşağıda paylaşıyorum.

yamanlar-emiralem-yogurtcu-rota.jpg


yamanlar-emiralem-yogurtcu-01.jpg


yamanlar-emiralem-yogurtcu-02.jpg


yamanlar-emiralem-yogurtcu-03.jpg


yamanlar-emiralem-yogurtcu-04.jpg


yamanlar-emiralem-yogurtcu-05.jpg


yamanlar-emiralem-yogurtcu-06.jpg


yamanlar-emiralem-yogurtcu-07.jpg


yamanlar-emiralem-yogurtcu-08.jpg


yamanlar-emiralem-yogurtcu-09.jpg


yamanlar-emiralem-yogurtcu-10.jpg


yamanlar-emiralem-yogurtcu-11.jpg


yamanlar-emiralem-yogurtcu-12.jpg


yamanlar-emiralem-yogurtcu-13.jpg


yamanlar-emiralem-yogurtcu-14.jpg


yamanlar-emiralem-yogurtcu-15.jpg
 

Etiketler
Ynt: Gezi Rotası - Yamanlar - Emiralem - Yoğurtçu Kalesi

Güzel fotoğraflar geçen kış bende yamanlar üzerinde solo geziler yapmıştım.Gerçekten çok güzel yerler.Bir kaç karede benden.
Şuan bir arazi aracım yok.Ama bayramdan hemen sonra alıcam.Günübirlik geziler yamanlar bekle geliyorum. ;D
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

35969_419048232699_740907699_4546587_7023847_n.jpg


40178_419048947699_740907699_4546595_8176977_n.jpg


38640_419051522699_740907699_4546657_3940125_n.jpg


38722_419049647699_740907699_4546598_3430283_n.jpg
 

Ynt: Gezi Rotası - Yamanlar - Emiralem - Yoğurtçu Kalesi

İzmir'e çok yakın olması bakımından işlerden güçlerden sıkıntı geldikçe gezilip rahatlanılabilecek bir yer. Yolları da, doğası da çok güzel. Çam ağaçlarıyla kaplı orman manzaraları harika. Fazla benzin yakmadan, fazla zaman harcamadan, birkaç saatte stres atmak için birebir :smiley:
 

Ynt: Gezi Rotası - Yamanlar - Emiralem - Yoğurtçu Kalesi

Evren bey gerçekten haklısınız.Bende karşıyaka da oturuyorum.15 dk. ordayım.
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Mesajlar
1,532,475
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst