GEZİ teklifi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan meteeor Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,072

meteeor

METEEOR'UM ve BEN..
Rahmetle Anıyoruz...
Yer
Reşadiye
Herkese slmlar..
Bu yaz motorumu da yeni almanın heyecanıyla bır tur yapmaya karar verdım.
Rotam..Mersin--Adana--K.maraş--Adıyaman--Malatya--Elazığ--Tunceli--Erzincan--Erzurum--Ardahan--Artvin--Rize--Trabzon--Giresun--Ordu--Tokat....
Karayolları mesafe cetveline göre buraya kadar olan mesafe..1780 km

Bunun dışında bu güzergah ta gezılesi ,görülesi yerler,yaylalar,organızasyonlar,denk gelinen etkınlık ve festivaller rotada ve km de değişiklik gösterebilir..
benımle yoldaş olmak isteyen varsa izin günü ve gezı planı yapabılırız
Allah izin verirse 15 gün izin alıp temmuz da yola çıkma gıbı bır düşüncem var...
Tamaman yada kısmen, belırlı yerlere kadar katılmak ısteyen varsa görüşelim..
yada bu yol guzergahında uğramak gereken yerler varsa tavsiye,istek düşüncelere,uyarılara uyacağım..

BANA ULAŞMAK İÇİN--0505 5655898--0534 6487775 veya sefa_svm@hotmail.com. dan bana ulaşın...

Şu an Ben-- fotoğraf makinam-- sd kartlarım--şarj aletlerim--tripotum veen önemlisi meteeor'um ( BMW 1100 GS ) yazı iple çekıyoruz..

P1430481.jpg

Etiketler
Ynt: GEZİ teklifi

Hocam sana şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim. hayırlısı ile git, gel. Ben Agustos'ta Motosikletimle Ayder yaylası, Kaçkar, Sumela, uzungöl, Taşköprü civarında olucam. Benim de böyle bir planım var. O dönem geldiğinde telefonlaşırız tarihlerimiz denk gelirse görüşürüz. Bu yazdığım yerleri mutlaka gör derim Özellikle Ayder ve taşköprü.

Murat

evet zaten AYDER'i özellıkle çok anlattılar planda var.telefonlar not edın gruselım tanışalım tabıkı,memnun olurum..

Ben İzmir deyim, rota bana çok ters :( Ama Allah içinize sindirsin iyi günlerde gezmeniz dileğiyle, dönüşünüzü bekleyip resimlerinize bakıp gezi sırasındaki tecrübelerinizi okuyup iç çekeceğiz mutlaka.

Görüşmek ümidiyle, Selim Gönensin

tşkrler
bol bol resım çekıp paylaşmayı dusunuyorum hatta 3-5 tane 2 gb cd kart alıcam,bol bol çekıp dönüşte ayıklar atarım inşallah...

P1440868.jpg

P1440889.jpg

P1440897.jpg

İnşallah kazasız belasız turunu tamamlarsın kardeşim.

Bir yaz günü Antalya'da genç bir çiftle tanıştım. Bunlar daha çok gençler 20 li yaşlarda. Bay ve bayan motora binmişler

Edirne'den kuzeyden bütün Karadeniz sonra Doğuanadolu, oradan Güneydoğuanadolu ve güneyden Antalya.

Konuştuğumuzda buradanda Ege sahillerinden tekrar İstanbul-Edirne................Bu gençler tek motorla Türkiye sınırlarını turladılar. Aferim onlara....Gerçek Türkiye turu buna derim.

tşkkr ederim.
bende ısterdım memleketımı köy köy gezmeyı ama ne zamanım ,ne param buna elverişli degıl malesef.
malum ulkede sponsor da yok.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.