açıklaman için teşekkürler MK51.. Kocaeli gebzedeyim, 34 yaşındayım, mesleğim halkla ilişkiler, bende bir doğaseverim, trekking yapmayı, yurtiçi ve yurt dışı gezilerini, dans etmeyi ve eğlenceyi çok seviyorum..
Kocaeli gebzedeyim, 34 yaşındayım, mesleğim halkla ilişkiler, bende bir doğaseverim, trekking yapmayı, yurtiçi ve yurt dışı gezilerini, dans etmeyi ve eğlenceyi çok seviyorum..
Merhabalar İzmir'den Esra,
1983 İzmir Doğumluyum Hukuk bürosunda çalışıyorum
Bende şehir hayatının ve iş yaşamının stresinden uzak doğayla içiçe olmayı çok seviyorum.
Doğa yürüyüşü ve dağcılıkla ilgili kendi çapımda bilgi edinmek adına araştırma yaparken siteye tesadüfen rastladım.
Çok yönlü ve hoş bi site olduğu için de hemen üye oldum. Artık bende aranızdayım
Güzel paylaşımlara neden olacağı kanısındayım. Sevgiler...
Esra hanım aramıza hoş geldiniz .Bende herkes gibi hafta sonlarını dağda,bayırda değerlendirenlerdenim.Yaşamımda doğanın yeri çok önemlidir.Doğada çektiğim yüzlerce fotoğrafım var.Bu çiçekler bütün doğa aşıklarına.
İstanbul'da yaşayan genelin yaşadığı gibi iş, trafik, kalabalık, gürültü baskısında yaşayan ve her fırsatı doğa aktiviteleri, gezmek, yeni yerler görmek olarak değerlendiren biriyim.
Tesadüfen bu siteye ulaştım ve böylesi bilgi dolu bir ve zamanı güzel değerlendiren bir ekip ile karşılaştığım için çok mutlu oldum.
Garmin 60CSx model GPS kullanıyorum ve GPS'imi her yere yanımda götürüyorum aynı zamanda fotoğraf ile de ilgileniyorum.