Arkadaşlar ;
Bu ne güzel bir bilgi akışı vallaha elinize sağlık bilmediğimiz daha ne çok şey varmış. Bu yukarıda anlatmış oldugunuz malzemeler pahalımıdır nerede bulunur nasıl temin edilrir bu konudada yardımcı olunurlsa sevinirim
Merhaba ben Alican Pek,
Marmara Üniversitesi Güzelsanatlar Fakültesi Grafik Bölümü'nde 2. sınıf öğrencisiyim.
Trek FX 7.3 bisikletim var. Onunla yaptığım gezileri ve katıldığım organizasyonları ayrıca fotoğraflarını sizlerle paylaşıp duyurular yapacağım.
Ayrıca www.bisikletforum.com üyesiyim.
Herkese selamlar.
Ben Bülent Yazıcı, Viyana'da yaşıyorum.
Bu foruma Nadir'i ararken rastladım, fırsat buldukça gezmeyi severim, bilme konusunda pek emin değilim ama forum ilgi alanıma da uyduğu için üye olmaya karar verdim.
@Nadir: Damdan düşer gibi oldu, özür. Aydın buraya geldiğinde İtalya'da olduğum için kaçırdım, haberlerinizi bekliyorum, herkese selamlar.
Ben Bülent Yazıcı, Viyana'da yaşıyorum.
Bu foruma Nadir'i ararken rastladım, fırsat buldukça gezmeyi severim, bilme konusunda pek emin değilim ama forum ilgi alanıma da uyduğu için üye olmaya karar verdim.
@Nadir: Damdan düşer gibi oldu, özür. Aydın buraya geldiğinde İtalya'da olduğum için kaçırdım, haberlerinizi bekliyorum, herkese selamlar.