Tansel (tansdans) , Gezenbilir Ailemize hoşgeldin doğayla ilgilenmen ve müzisyen olman nedeniyle kamplarımız da seni de görmek isteriz
tansdans' Alıntı:
Herkese selam, ben Tansel, müzisyenim; doğa ve fotoğrafçılıkla ilgileniyorum, resim çekmeyle ilgili tüyolar veren bir arkadaşımızın sayesinde üye oldum, güzel bir site yaptığınız için teşekkürler..
merhabalar. bu sitede en çok yer alan isimlerden biride benim. ben kocaeli den murat. gezenbiliri tavsiye üzerine ziyaret etmiştim we çok beğendiğim için üye oldum. sitenin kurucularına teşekkür ederim we tüm üye arkadaşlara kocaeliden selamlar gönderiyorum.
Heh süpermiş. Cumartesi akşam Mehmetalipaşa da düğünümüz var. Pazar günü de Gezenbilir olarak boğaz turumuz. İstanbul a dönüp köpeğimi parka çıkarıp sonra sarıyere yetişicem. Yapabilirim sanırım
Tekrar hoşgeldin. Bilgi için de teşekkürler
merhaba ben fulya öztürk. türk dili ve edebiyatı öğrencisiyim. masterımı yapıyorum şimdi. genel olarak pek çok şeyden hoşlanırım. doğanın güzelliklerine ışıltısına,toprak anaya ayrıca doyamadığımı belirtmek isterim. ceranus yani zerrin kuzeniyim, resimlere yaptıklarınıza bayıldım ve ben de aranıza dahil olmak istedim. teşekkürler.
merhaba ben fulya öztürk. türk dili ve edebiyatı öğrencisiyim. masterımı yapıyorum şimdi. genel olarak pek çok şeyden hoşlanırım. doğanın güzelliklerine ışıltısına,toprak anaya ayrıca doyamadığımı belirtmek isterim. ceranus yani zerrin kuzeniyim, resimlere yaptıklarınıza bayıldım ve ben de aranıza dahil olmak istedim. teşekkürler.