merhaba Ben Serhad Offroad un hastasıyım.Tepeleri çıkarken yamaçları inerken kendimi bir kahrama gibi hissedeceğim bir araç almak istiyorum. TD5 Discover 2 tavsiye edermisiniz.2004 model 35000€ saygılar.
merhabalar aranıza yeni katılıyorum turizm ve servis işi yapıyorum gezmeyi seviyorum ama konaklama çok pahallı oluyor ayrıca doğada her yerde kalınmıyor bu yüzden siteniz çok cazip öneriler getiriyor birlikteliklerde çok güzel elinize sağlık
herkeze merhaba en büyük tutkum off road 1988 yılında ehliyet almaya hak kazandıgım günden beride 0ff road a devam ediyorum. istanbul off road culubünün kurucu üyelerindenim gerçi çok uzun zaman dır artık clup ile illlgilenemiyorum . fazla profesyonelleşti ama daima benim çocugum gibi ve geldigi yer de artık tartışılmaz. bu arada işim otomotiv ve tavuk üretimi ne alaka derseniz off road ve kamp yaparken kendimi tavuk çifligi sahibi olmuş buldum otomotiv e gelince anlaşmalı kasko servisiyim turuncu servis otomotiv ve off road konusun da yardıma hazırım çeşitli markalarda 4x4 araclarım var en tecrübeli oldugum sa cj serisidir sorularınızı beklerim şu an sa bir 110 defender topluyorum bu araç konusun da da yardıma ihtiyacım var ne kadar işin için de de olsam zor bi araç teşekkürler
Timur bey aramıza hoş geldiniz.Sizin gibi tecrübeli off-road cuları aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Off-road bölümünde Defender ve diğer araçlarla ilgili birçok bilgiye ulaşabilirsiniz.
Buyrun sizi off-road bölümüne alalım.
merhaba gezenbilir.com ahalisi
ben üniversite öğrencisiyim ve Türkiye de gidip görmek istedigim cok yer var belki bu siteden de faydalanabilirim daha fazla bilgi alabilirim daha farklı yerler ögrenebilirim diye uye oldum
İnsallah guzel paylasımlar keyifli zmanlar olur
Herhalde şu dünyada tek istediğim Kaçkar'ın o dev buzulunu görmektir. Tırmanmak hayal de olsa bir kere görsem benim için yeterli. Bunun için illa ki defaten kursa gitmem gerekmez sanırım. Karda yürümeyi de üç aşağı beş yukarı halledebilirim sanırım (uygun ekipmanlarla), dayanıklı bir adam olduğumu sanıyorum ama bunu asıl sınayacak doğadır elbet.
Karşınızda bu işe yeni başlayacak (umarım) bir adam duruyor. Hiç bir bilgisi yok. Buzula tırmanmış arkadaşlar acaba ilk ne yapılmalı üzerine beni bilgilendirebilir mi? Dediğim gibi asıl amacım tırmanmak değil, ancak kimbilir belki o da olur bir gün.
Görüşleriniz benim için çok değerli. Yanıtlarsanız sevinirim
Merhabalar, Ben Ercu, Bilgisayar muhendisiyim, sizden bir arkadaşın (Korhan ŞEN, aynı işyerindeyiz) tavsiyesi üzerine incelemeye aldığım web sitenizde hayran olduğum ama yapma imkanı bulamadığım doğa maceralarınızı okudum resimleri inceledim ve muthiş etkisinde kaldım. Arayıpta bulunamıyacak böyle bir aktivitenin tanıkları arasında olmayı çok isterdim. Kısmet ise bundan sonra elimden geldiğince sizlerle olmayı çok isterim. Tabi ki şartlar elverdiğince. Resimlerde olan veya olmayan arkadaşların arkadaşlıklarının bozulmaması dileklerimle,
Merhaba sayın site yöneticisi. Sitenize off-road tutkunu olduğumdan üye oldum. Aslen tarbzonluyum. Ünüversite mezunuyum ve kamuda görev yapıyorum. Umarım güzel dostluklar kurarım.