Hoşgeldin Erman,
Umarım hep beraber birbirinden güzel etkinliklerde buluşacağız ancak İstanbul gibi bir şehre en yakışmayacak sıfat olan "lanet" diyerek bizleri kırma gezenbilir.com forum içinde dünyanın batısından doğusuna hatta kutuplara bile gitmiş görmüş yüzlerce tilki var... bu tilkilerin hangisine sorarsan sor, dönüp dolaşıp koşulsuz geri geldikleri yer hep İstanbul olmuştur
Sonsuz bi yasam (!) ve ayni yerde, cennet olsa sıkılırsın.
Ama dediğiniz gibi istanbul gercekten guzel bir yer, benim tek sorunum özlemek için uzak durmak gerektigini dusunuyor olmam.
Bilirsiniz bir soz vardır
"İnsanlar biseyi kaybettiginde degerini anlarlar" diye
(kısa surelı olsada)
merhaba yeni katıldım.Niğde'de oturuyorum.Gazeteciyim.İktisat ve felsefe eğitimi gördüm.Tarih merekım vardır.Yerel tarih araştırmaları yapıyorum.Niğde bölgesinde coğrafyayı doğal yerleri ören yerlerini ve inanılmaz güzellikteki yaylaları geziyorum.Niğde'ye gelecek arkadaşları beklerim.hoşcakalın.
Vizelerim dolayısıyla kısa süreliğinede olsa siteye uğrayamadım. Bu zaman zarfında forumumuza katılan tüm gezenbilir dostlarıma hoşgeldiniz diyoruz. Forumumuz vasıtasıyla nice faaliyetlerde buluşmak üzere diyorum.