Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,168
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,558,421

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,481 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,599 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,951 49.4%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,705 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 525 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,991

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba. Bende bu siteye çok gezenlerden birşeyler öğrenmek için üye oldum. Belki benim de bildiğim birşeyler vardır paylaşabileceğim...

İyi bayramlar.

Merhabalar. Diyarbakır'dan yazıyorum. Sitenin varlığından karavan edinme için bilgi ararken haberdar oldum, doğrusu çok iyi oldu. Çünkü arkadaşlar, yaşadıklarından edindikleri tecrübeleri o kadar güzel aktarmışlar ki değerlemede çıtatı belirleme şansına sahip oluyor insan.. Herkese teşekkürler içten ve samimiyetlerinden dolayı...

Fikret Çelebi

Merhabalar. Ben Ercüment Kocabaş. Eskişehir'liyim. Off-road ve doğa tutkunuyum. Umarım burada güzel bir ortam bulabilirim. (Gördüğüm kadarıyla bulacağımı umuyorum)

Merhaba. Ogen ben. Doğanın yansıması olarak gördüğüm herşeye yakınlığım var. O yüzden artık bende aranızdayım. Tekrar merhaba.

Merhaba arkadaşlar. İzmir'den sevgiler saygılar. Ben Yunus Emre Tok. Kara avı, balık avı, serbest dalış ve doğa sporları ile ilgileniyorum. Emektar bir Dodge xwl S 100 ile dağ bayır geziyoruz.

Sizler ile tanıştığıma memnun oldum, gerçekten güzel bir site. Paylaşımlarınız ve tecrübeleriniz için teşekkürler.

Herkese selamlar.

Bu İstanbullu, mühendis kardeşinizi özellikle kampçılık faaliyetlerinde aranıza alırsanız sizlere çok müteşekkir olur, hatta bakarsınız bir de süpriz kamp yemeği yapıverir. ;D

Aranıza katılmak büyük keyif arkadaşlar.