Sniper ve aramıza yeni katılan diğer arkadaşlar hoşgeldiniz..
Bu arada, Trabzon'da "sargan" namıyla tanınmakta olan balığa buralarda biz "zargana" diyoruz malum Bilmeyenler için bir foto ekliyorum:
işte sniper çağrı, bu bir buçuk karış uzunluğunda, bir parmak eninde balığı zıpkınla vurabilmiş ve de karaya yine de tek parça olarak çıkarabilmiş, nick'inin hakkını veren bir laz delikanlusudur daa...
herkese selam, üye olmak için biraz geç kaldım ama geç olsun güç olmasın. sedat başta olmak üzere ekipteki bazı arkadaşları tanıyorum. gazeteciyim, bir ekonomi dergisinde editörüm. üzülerek belirtiyorum ki, ne fotoğrafçılık, ne dalgıçlık, ne motorsikletler konusunda fazla bilgim maalesef yok. ama umarım burada yazılan yazılarla birşeyler öğrenme imkanı bulurum. ama hepsinden önemlisi, umarım hafta sonu da çalışmak zorunda kalmam da, yapılan gezilere katılma ve sizlerle tanışma imkanı yakalarım.
Ben Evren SOUKSU,Orduluyum, Orduda yaşamaktayım, Su ürünleri mühendisiyim, Sitedeki erthem nickli dağcı veletin ağbisiyim, Siteniz çok hoşuma gitti özellikle off-road bölümü süper.
Ben Evren SOUKSU,Orduluyum, Orduda yaşamaktayım, Su ürünleri mühendisiyim, Sitedeki erthem nickli dağcı veletin ağbisiyim, Siteniz çok hoşuma gitti özellikle off-road bölümü süper.
Merhaba, ben Ender Güney, sitenizi tesadüfen buldum çok hoşuma gitti ve hemen kaydoldum. TRT emeklisiyim,karavancıyım ve karavan imalatıylada uğraşıyorum. (www.guneykaravan.com) adında birde sitem var.