Aramıza hoş geldiniz.
Bende Vitara severler arasındayım..
Araçlar bölümü Suzuki başlıgı altında çok ciddi bilgiler bulabilirsiniz.
Garaj bölümünden 2000Vitara JLX başlıgına bakmanızı tavsiye ederim
Yelda hn aramıza hoş geldiniz..
Cmas ve padi her ikiside dalış eğitim sistemi olarak sağlam ve iyidir.
Ancak eğitimi veren hocanım teknikleri iyi ögretmesi, düzgün bir eğitim için elinden geleni yapması çok önemlidir. Dalış eğitimi konusunda Mert Kiğli hocam ve Ben'de (Hakan Irıklı) yardımcı olabiliriz.
Mert hocam Naui ben Cmas eğitimi veriyorum.
Arkadaşlar Merhaba Ben Serkan Bahçıvan Tekstil Dikiş Makinaları İthalatçısı Bir Firmada Teknik Servis Sorumlusu Olarak Çalışıyorum Benim 2005 Paliyo Aracım Olduğundan Turlarınıza Araçla Katılamıcam Bir Gün İzin Verirseniz Birinizin Aracına Konuk Olmak İsterim
merhabalar, aranıza yeni katıldım. izmir deu hukuk fakültesini yeni bitirdim. hukuk alanındaki bütün mesleklerin sıkıcı gelmesinden dolayı cesaret edip henüz bi iş sahibi olamadım. kısa zamanda olacağım inşallah
ankarada oturuyorum ama izmire taşınmayı çok istiyorum inşallah sene sonuna kalmadan taşınmak istiyorum.
kendi çapımda bi kaç sırt çantamı alıp başımı gitmişliğim olmuş, hatta bi süre de yamaç paraşütüyle ilgilenmiştim. ancak dizimde nükseden menisküs ve finaller beni bu zevkten mahrum bıraktı.
şimdi yeniden hayata dönmek için aranızda olmak istiyorum. fotoğrafçılık konusunda yeni yeni bir şeyler yapma başladım. elimde bi tane fuji s5800 var(naçizhane) öğrenmek istiyorum...
ciddi bi siteye benziyor inşallah verimli işler yaparız